Peru 2017

Jsme Kuba a Tom a konečně jsme se rozhodli opět vydat na delší cestu. Po cca 4 letech náhodného plánování jsme se konečně propracovali k tomu, abychom koupili letenky do Peru.

Cestopis z roku 2017 napsal Tomáš Svoboda

Zážitky pro tebe sepsal Tomáš Svoboda
Cestopis byl naposledy aktualizován 2018-10-12T11:11:23+02:00

Tomáš Svoboda procestoval 33 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 6 lety a napsal pro tebe 2 úžasné cestopisy.

Avatar uživatele Libor_S
Libor_S
před 5 lety

No ja myslim, ze tech pernych dnu jste tam meli aspon pet, coz je z 13 celkem dost. Zaver bys mohl zkopirovat do vlakna "Proc nechci usetrit 200 Kc za letenku..." Cestovat bych s vami nechtel (ani treba ten den z MP do Cuzca, to jsem dal za 2 dny a jen do Ollantaytamba), ale zase se to dobre cte.

Proc jste sli Santa Cruz trek opacne? Bez aklimatizace dost riziko. Alpamayo to chce videt opravdu od severu, ale i tam je to trosicku zklamani oproti fotkam, protoze ta pyramida je relativne mala a zoom to dost vylepsi. Tolik lidi v osobnim aute je na teto trase bezne. Ja jsem si radeji zaplatil za dva lidi (spravnou cenu), abych sedel na prednim sedadle sam a necekali jsme na dalsi. Ceviche nebo morske plody si v horach radeji nedavam.

Andrea_Pernik
před 5 lety

Libor, si v poslednej dobre nejaky moc kriticky :)

Avatar uživatele Libor_S
Libor_S
před 5 lety

Spise je to ale konstruktivni kritika, ktera mozna pomuze tomu, kdo bude vyuzivat cestopisy na planovani vlastni cesty. Treba k vyvarovani se chyb, snizeni nakladu, rizika nebo k pohodovejsimu cestovani. Samotne cestopisy nekritizuju. Jsou vesmes kvalitni, ctive a zajimave.

Andrea_Pernik
před 5 lety

Moooc pekne :) neviem ci som to prehliadla alebo si to nespominal - ale v ktorom mesiaci ste tam boli?

před 5 lety

Děkujeme :) Byli jsme v Peru na přelomu listopadu a prosince, tedy mimo sezonu.

Leoš Literák
před 5 lety

Pěkné. Dostal jsem chuť vrátit se do Peru.

před 5 lety

Jo, tak tu máme pořád :) Je tam toho prostě strašně moc, co se dá ještě vidět.

Leoš Literák
před 5 lety

Souhlas. Peru je veliké a rozmanité.

Avatar uživatele Ondřej Majer
Ondřej Majer