Zas po roce Vánoce a opět - Tchajwan

Cestopis z roku 2019 napsala Eva _19

Zážitky pro tebe sepsala Eva _19
Cestopis byl naposledy aktualizován 2020-01-13T17:26:51+01:00

Eva _19 procestovala 54 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidala před 4 lety a napsala pro tebe 7 úžasných cestopisů.

4 komentáře

Eva _19
před 4 lety

Děkuji moc za pročtení a komentáře. Poprvé jsme byli na Tchajwanu jen na otočku z Okinawy - díky levným letenkám spol. Peach. Letěli jsme tenkrát do Kaohsiungu a vraceli se z Taipei. Líbilo se nám na ostrově, tak když se na Vánoce 18/19 objevily levné letenky, byly naše. Ale spíš jsme se tenkrát soustředili na jiná místa - NP Kenting, Hengchun. A tyto Vánoce to byla už spíš náhoda - Gambie, která byla k dostání někdy na podzim, nám unikla a pak už jsme jen čekali, kdy se něco objeví. Ještě Jox zvažoval Kubu s Air Canada, ale Katčin cestopis s tím, že Kuba není moc pro jedlíky, nakonec rozhodl (ale stejně jako to, že se na Tchajwanu podíváme spíš do přírody a na horké prameny). A také jsme věděli, že tam určitě hlady strádat nebudeme. A ano, to množství jídla jsme do sebe fakt nacpali, myslím, že toho bylo ještě mnohem víc, vím, že jsme žrouti a chutná nám.

Avatar uživatele
CESTUJI za KAČKU

🙈😂😂😂

Ježíš Evi, já Kubu všem doporučuji! A to všema deseti! Sice to není moc gurmánská oblast, ale i tak jsem přijela ze 7 kilovým váhovým přírůstkem, což byl můj cestovatelský rekord!

Každopádně za praktický cestopis opravdu tleskám a jsem strašně ráda, že je stále víc a víc lidí, kteří si čas na sepsání svých zážitku a postřehů z cest najdou. Možná vůbec netušíš, koho svými řádky nadchneš a motivuješ. Komu pomůžeš a daš mu cenné informace, které by jen těžko hledal. No a pro mě je to neuvěřitelná zpětná vazba. Hlavně v tom, že i ti, kteří dříve psát nechtěli, protože na to neměli čas, energii a ani chuť, nyní ke klávesnici sednout. Jsi to ty, je to třeba Padrino, kterej zde “s holkama” napsal naprosto strhujících “za Kačku” vtipnopis, a věřím, že to bude i Mirjur a jeho Mexiko, na které se obzvlášť těším. Díky vám všem! 💛

Jo, a za to, že jste žrouti, se vůbec neomlouvej! Někomu je “vytýkáno”, že je žrout, někomu, že nejí skoro vůbec… To si prostě nevybereš..✌️🤪😂

Avatar uživatele J0x
J0x
před 4 lety

Kuba je jistě super, ale ta letenka, kterou jsem našel, zahrnovala hopsání po Kanadě, což by až tak nevadilo, ale jen 7 dní na Kubě. Navíc byla dražší. Někdy příště...

Avatar uživatele
CESTUJI za KAČKU