Příspěvky uživatele nivnicanka1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

já na wizzairu nevidím žádné letenky z vídně do Malgay, háže mi to že nejsou žádné lety .. dívám se na velikonoce 2019 ..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Protože zdarma jde check in udělat jen 72h dopředu!!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky  za odpovědi.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chystám se na víkend do Athén. Chtěla bych se zeptat, kde zakoupit to vtupné, které platí na více míst se vstupem do Akropolis. Přímo na Acropolis u vstupu nebo se to dá zakoupit předem na internetu??

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat cestovatelů, kteří již navštívili Mexiko, nejlépe oblast Cancúnu, zda by doporučili návštěvu těchto míst na přelomu květen/ červen nebo spíše až v listopadu? děkuji předem


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já Letěla v pátek z Brna na Stansted, letadlo skoro plné a opravu všem kufry označili a odbavili do podpalubí, kdo měl batoh nebo malou cestovku tu si mohl vzít sebou na palubu. Včera let ze Stanstedu do Ostravy a ta samé situace. všechny kufry dali do podpalubí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mijur - bylo mi to strženo ihned první den původního pobytu, ikdž jsem to zrusila s dostatečným predstihem a dle podmínek bookingu bezplatě, ted je to týden, co jsme zpět.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

a co takhle se podívat na letenky do Malma, z Polska se drží pravidelne zpáteční do 1.000 kč a prejet do Kodane busem, který jede co chvíli a cesta trvá cca 1h

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, prosím o radu, z účtu se mi strhla záloha za ubytování, které jsme nevyužila a řádně v čas BEZPLATNĚ zrušila. jak postupovat? Kontaktovat přímo ubytování nebo booking.com přes které to bylo zamluveno? Děkuji za radu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja se vratila z Izraele dnes, prilet i odlet z Tel Avivu, pri priletu se me zeptali jen co tam jedu jinak nic,ani nechteli videt zadne rezervacky, pri odletu to bylo horsi, pana u kontroly zajimaly dle razitek z pasu moje navstevy maroka a dubaje, ptal se proc jsem tam byla, kolikrat, zda tam mam zname, zda mi tam nekdo nedal nejaky darek a zda mam v kufru nejake ostre predmety, ale i tak mi nalepil zlutou znamku na pas coz znamenalo pri kontrole zavazadel preradeni do rady, kde kontrolovali batohy podrobne, i veskerou elektroniku a kontrola se protahla, takze opravdu doporucuji byt na letisti hodne s predstihem, my byly s kamoskou 3hodiny a bylo to tak akorat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V Praze a Uh.Hradisti je maji ve smenarne. Jinak znami, co tam byli nedavno, rikali, ze vse platili kartou a hotovost potrebovali jen minimalne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja s visou od cs nemela loni problem, koupila jsem si pres ni jak listek na mhd ma hlavnim Nadrazi, tak jsem platila i v restauraci a zadny problem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdy je nejlepší doba na koupi letenek do Austrálie, přesněji do Melbourne, v termínu únor/březen 2018 na cca 1měsíc. Nejoptimálnější variantu jsem našla za 25tisíc se dvěma přestupama tam i zpět, koupit to nebo počkat? je mi jasné, že cena se razantně nezmění, ale zajímalo by mě zda se vůbec může vtomto období změnit k lepšímu, děkuji předem za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. My tam byli loni a mista jsme vyplnovali pouze v el zadosti a limit tam na 100%nebyl, jen na ambasade si.okopirovali ubytko, pady, pojisteni. Na letisti nam pouze vydali karticky, ktere i samy vypsali a my je jen podepsali, anglicky neumeli ocividne takze se na nic ani neptali. Rusky neumime, na ulicich, aspon v moskve, byly znacene dulezite body i.v anglictine,.jen metro bylo pouze azbukou, my si vytiskly zvetsenou mapu metra a nebyl problem se orientovat, vse dobre znacene.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji za odpověď

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj. Měla bych otázku ohledně letiště v Marrakeši. Můžu tam ukázat letenku v pdf v telefonu nebo ji musím mít vytiskou sebou? Četla jsem, právě, že v Maroku musí být jen vytisklé, ale radši bych si o ověřila od někoho, kdo tam nedávno byl. Děkuji moc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, za 3 týdny se tam chystám, tak by se hodila. Můžeme se nějak dohodnout?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za odpověď a přes co doporučuješ auto půjčit? Ještě jsem našla celodenní výlet na tu legziru i s obědem a návštěvou staré vesnic v horách za nějakých 35dolarů.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za tipy, na začátku července vyrážím také do Maroka, přílet do Rabatu a posléze přesun na týden k moři do Agadiru a zakončíme to v Marrakéši. Nevím, zda si půjčíme auto nebo ne.. proto jsem se chtěla zeptat na veřejnou dopravu jak tam funguje, zda se například dá nějak autobusem dopravit z Agadiru k té pláži Legzira nebo je dostupná jen autem? Díky za odpověď

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, s jednim prestupem se daji z prahy i okolnich letist najit dobre spoje. My letime do Maroka na 11 dni na zacatku cervence. Leitme z prahy s prestupem v londyne do Rabatu, tam zustaneme 2dny, pak se presouvame jizneji, presne do Agadiru, tam mame pres nemeckou cestovku objednany hotel na tyden s polopenzi za 4.500 tis na osobu a posledni dva dny stravime v Marrakesi, odkud pres milano, letime do Ostravy. Letenky vysly na http://3.900 /osoba

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
toncek napsal(a):

Díky, vezmu ten dřívejší. Nevíte jestli easy bus s těmi cenami často hýbá? Zapomněl jsem booknout lístky dřív a dneska ( 3 týdny dopředu) je cena dvojnásobná (20 Liber za return ticket) než byla před měsícem. Jestli se vyplatí pár dní počkat a nebo už jsem prostě promeškal ideální dobu pro nákup.

tak to uz bych radsi jela pohodlnějsim a rychlejsim vlakem

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, já loni byla na konci května na Sardinii, letěla jsem tam z Bratislavi, na 4dny jen s příručním zavazadlem a letenka stála 2200 kč. let trval 2hodiny, a cesta z letiště jen 15min do centra Alghera, jízdenka lze zakoupit v automatu v letištní hale, bere jen mince a stroji 1,5 euro se mi zdá.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu