Letenky Kodaň
Ahoj mám dotaz :) potřebuju koupit letenky do Kodaně v květnu 2018.. Teď mi Norwegian hází v termínu 8.5. - 11.5.2018 cenu € 133,56.. Myslíte, že mám ještě počkat, zda to nespadne ? Dík moc a omlouvám se jestli je to hloupý dotaz :D
Loni jsem na Valentýnskou akci kupoval letenky z Osla do Prahy za 200 NOK jeden směr. A akce byla i na další destinace, ale nikdo ti nezaručí, že se akce bude opakovat.
skus dve separatne... jedno Norwegian a jedno CSA... to mne tu uz dava 111 euro. a ked si trosku flexibilna, tak o den neskor odlet domov a uz si na 85e. a este nieco usetris z budes kupovat cez norsku verziu Norwegian, tam to v NOk vychadza o par percent lepsie
a co takhle se podívat na letenky do Malma, z Polska se drží pravidelne zpáteční do 1.000 kč a prejet do Kodane busem, který jede co chvíli a cesta trvá cca 1h
ak Sarka byva v prahe, tak nejaky presun do Polska a dalej z Malma to Kodane..to casovo aj financne nic moc. To sa uz potom pomaly oplati vlak z Prahy do Kodane s prestupom v Hamburgu:))
Ještě je možnost zkusit kód UNDER26 na Norwegian. Je to kód pro studenty, ale to nikdo nekontroluje (ozkoušeno).
Protoze v kvetnu je v Kodani MS v hokeji, tak moc ceny padat nebudou. Vzal bych kombinaci Norwegian a CSA, jsou tam slusne casy. Zkus AZair.cz, ceny jsou lehce nad 2 k.
Já to právě na azair.cz už sleduju nějaký čas, máme zabookované ubytko a vzhledem k MS už právě moc s rezervací ubytování nemůžeme hýbat.. Každopádně když sem na to začala koukat tak letenky začínali na nějakých 2800 CZK.. A stále stoupají.. říkala jsem si jestli třeba nebude nějaká akcička, ale to asi nikdo neodhadne.. Každopádně děkuji moc :)
foltynova.sarka napsal(a):Já to právě na azair.cz už sleduju nějaký čas, máme zabookované ubytko a vzhledem k MS už právě moc s rezervací ubytování nemůžeme hýbat.. Každopádně když sem na to začala koukat tak letenky začínali na nějakých 2800 CZK.. A stále stoupají.. říkala jsem si jestli třeba nebude nějaká akcička, ale to asi nikdo neodhadne.. Každopádně děkuji moc :)
Jestli jsi ze severnich cech tak z Berlina tam lita EasyJet okolo 1 k RT
Btw to uz neni moc friendly...
mám stejný problém - hledám letenky na jaro na legendární multicity tripy: Kodaň-Malmo/Stockholm; Oslo-Bergen; nebo Helsinky-Talinn a všechno je zatím docela drahý. A to je jaro za rohem :)
mam pocit, ze letenky do tychto destinacii su tou najnizsou polozkou z vyletu :D
Z Budapesti Wizz sa neda?
tonic napsal(a):Nebo jiznim Polsko, odtud lita Wizz a Ryanair za par korunmam pocit, ze letenky do tychto destinacii su tou najnizsou polozkou z vyletu :D
Z Budapesti Wizz sa neda?
Btw jak rika tonic, letenka se bude podilet na celkovem budgetu v techto zemich pouze minimalne....
I know :) ale jak řekl jeden kolega v jiným vlákně, co se ušetří na dopravě se může potom roztočit v destinaci :) jinak jsem z Prahy, takže psychologické a časové náklady táhnutí se na východ nahrávají tomu, že si budu muset připlatit ...
Vloni jsem kupovala letenky do Kodaně na květen, když tam byl zrovna maraton, řešila jsem to začátkem února, letenka vyšla na 2900, když jsem letěla o měsíc dříve taktéž do Kodaně, vyšla kombinace ČSA - Norwegian na 2511. Čekat se podle mě moc nevyplatí, pokud je daný termín a cestovat přes Malmo taky nic moc, přejezd není dlouhý, ale zato drahý. Jednou jsem v Kodani na letišti omylem nastoupila do vlaku, co jel opačným směrem a nestačila jsem se divit. :-) Můj omyl mě tehdy stál asi tisíc českých korun, a to jsem dojela jen na první stanici ve Švédsku a zpět do Kodaně. :-) Kodaň přitom znám velmi dobře, jsem profesí paní učitelka dánštiny a nacestovala jsem se tam hodně. :)
Norwegian teď nabízí na termín 3.5. - 6.5. (úvodní víkend MS) zpátečku za 68 eur. Třeba někdo využije.
Edit: Cena platí pro dost termínů od dubna do června. :)