Austrálie
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdy je nejlepší doba na koupi letenek do Austrálie, přesněji do Melbourne, v termínu únor/březen 2018 na cca 1měsíc. Nejoptimálnější variantu jsem našla za 25tisíc se dvěma přestupama tam i zpět, koupit to nebo počkat? je mi jasné, že cena se razantně nezmění, ale zajímalo by mě zda se vůbec může vtomto období změnit k lepšímu, děkuji předem za odpověď.
Do Austrálie mívá občas akci Air Asia z Kuala Lumpur chce to vysledovat to jejich "Big Sale" ,já letěl takto před třemi lety zpátečka Praha - Kuala Lumpur přes Istanbul s Turkish a jednosměrky právě od Air Asia KL - Adelaide a Sydney - KL mě vyšlo celkem na necelých 20t ..
Vyuzijem toto vlakno, nesledujete niekto ceny leteniek do Australie? Pozeram, ze to islo dost hore, aktualne sa mi podarilo najst refundovatelne letenky za 1200 eur spiatocne vratane 30kg batoziny a len 23 hodin na ceste... vyhodu vidim v tom, ze sa daju za maly poplatok zrusit, kedze planujeme letiet az pocas septembra a plany sa este mozu zmenit... ale trocha vaham ci nebude este nieco lacnejsie?
Záleží odkud chcete letět a kdy. 1200eur je taková běžná cena. V minulosti byly akce z Mnichova kolem 17-18.000,- korun. Třeba i s Etihadem. Ještě bych tam taky vyrazil, ale ty ceny se celkem drží, neklesají. Občas je něco levnějšího se Scoot třeba z Berlína, ale já třeba tam nechci letět za každou cenu levně.
Sleduji Evropa - BNE. nejlevnější je china airlines VIE-BNE pak Eva air. Dá se najít QR anebo SQ ze CPH za slusne peníze.