Témata uživatele kobracek

Témata uživatele kobracek

Téma Poslední reakce
Zdravím, Jen pro informaci, Fischer Air zahájil prodej letenek, viz; https://fischerair.eu/before-you...t-schedule   Letenky již jdou koupit, příklad Pardubice - Mnichov Pardubice - Mallorca   Dále je v nabídce Malaga, Gran Canaria Je to legit??  .
Fischer Air obnovil provoz
Ve fóru Letecké společnosti
32 odpovědí
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, za kolik Eur je reálné, že Ryanair začne nabízet letenky z pevninského Portugalska na San Miguel nebo Tercieru na srpen za přijatelné ceny? 85 eur/jedna cesta se mi zdá přemrštěné. Co myslíte? Pomozte prosím.  .
Letenka z Portugalska na Azory
Ve fóru Hledám letenku
27 odpovědí
Zdravím, Zajímalo by mě, zda si myslíte, že se ještě do oblak dostane Boeing 747-400 od British airways a Lufthansy. Co myslíte a u jakých tras by bylo možné se s ním proletět?? Ta samá otázka platí i na A340-600. Díky moc za odpověď.  .
Boeing 747-400, Airbus A340-600
Ve fóru Letecké společnosti
39 odpovědí
Dobrý den, má z vás někdo zkušenosti s vyhledávačem hotelů Travala?? Nabízí většinou výhodnější ceny než klasické booking.com nebo hotels.com, ale nevím, jestli se tomu dá věřit. Co myslíte? .
Travala
Ve fóru Vyhledávače hotelů
1 odpověď
Ahoj, nevíte někdo, proč u Northern Railways nejde si koupit jízdenku a poté si jí doma vytisknout? Nejde mi u nich zaplatit ani mojí kartou mastercard ani visou, nevíte, kde by mohl být problém?  A jaké jsou vaše zkušenosti s touto společností? :) .
Northern railways
Ve fóru Železniční doprava
4 odpovědi
Dobrý večer, Megabus v Británii nahrál jízdy az do září 2018. Nicméně nahrál do systému mnohem méně spojů než jich jezdí do 23.6. Myslíte si, že další spoje ještě donahraje, nebo ty spoje zrušil? Děkuji .
Anglický Megabus
Ve fóru Autobusová doprava
6 odpovědí