Dobrý večer, Megabus v Británii nahrál jízdy az do září 2018. Nicméně nahrál do systému mnohem méně spojů než jich jezdí do 23.6. Myslíte si, že další spoje ještě donahraje, nebo ty spoje zrušil? Děkuji .

Anglický Megabus

Založil ve fóru Autobusová doprava

6 reakcí

Dobrý večer, Megabus v Británii nahrál jízdy az do září 2018. Nicméně nahrál do systému mnohem méně spojů než jich jezdí do 23.6. Myslíte si, že další spoje ještě donahraje, nebo ty spoje zrušil? Děkuji

0

????????????????????????

0 Citovat

Já si o tom nemyslím nic, ale pokud by mě to zajímalo, tak bych se obrátil s dotazem na Megabus. 

0 Citovat

Ten mi nepomohl, prý mám čekat na odpověď. Už čekám týden

0 Citovat

Pokud se prodali k Flixbusu tak nove spojeni najdes na jejich strane... Neni to ale nikoliv potvrdena informace, jen tusim po prodeji ted polskibusu (taky Souter/stagecoach) a v 2016 evropske casti Megabusu vcetne Londyna.

0 Citovat

Na Flixbusu žádná britská města nejsou v seznamu. On Megabus má linky vypsané, ale například Londyn-Newcastle v květnu jezdí tak 7x denne a po 23.6. jen 2x. Nevim, jestli ještě další spoje přidá a nebo jsou tato spojení ta jediná

0 Citovat

To pres vzhled ze flix ne chci celej siti Megabusu prevzit ihned, jen caka na jisty cas az spojene MB a FB necha nejvetsi prichody a minimalni ztraty :P Vis,v 2016 MB mel taky ty evropske linky vypisane, a to este dlouho po prevziti prodeje pres FB. Flix jezdin nekolikkrat denne do Londynu, vcetne linek do Parize a Brusselu v spolupraci s Megabusem. Pak zajizdi taky az v Liverpool. Kazdopadne nadale nevim nic oficjalniho, jen sice je nejaky duvod proc FB pre Brity zahajil vydavat 7£ slevy (co u flixbusu asi neni moc caste, v Nemecku kraluji 3€ slevy, 5€ je uz tezsi nalezt... )

0
6 reakcí