Témata uživatele tygrlive

Témata uživatele tygrlive

Téma Poslední reakce
Dcera by ráda do Tokia a já bych ji tam rád vzal... ale Japonsko jsem moc v hledáčku neměl, tak nevím, kdy je ideální poměr cena vs počasí tam. Nechci žádné extrémy, ani v ceně ani vedro/deště. Chceme si to tam na 4-6 nocí užít a domů. Nějaký 24h stopover po cestě bonusem. Pokud to někdo umí nakombinovat, jako letět někam, 24h a pak Japonsko a zpět so samé, sem s tím. Nemusím to mít jako jednu letenku.... Odlet klidně Vídeň, Německo, Polsko... ale nerad bych spoléhal na nějaké Wizzy a spol po Evropě.  2 přestupy max :-) Díky za rady, stačí napovědět.....    .
Mám dotaz. Mám celoroční cestovní pojištění od ČSOB, ale divokou vodu má pojištěnou jen do WW3 ... Potřeboval bych i WW4 ... má někdo doporučení kdo dělá dobré pojištění na extrémní sporty a má tam zahrnutou divokou vodu? Pro Evropu, EU. Díky  .
Cestovní pojištění RAFTING
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Podlehl jsem kouzlu levné letenky u Pelikana pro PRG-DUS-PRG .. letěli jsme 3 a v podstatě cena za3 letenky u Pelikana byla jako za 2 u EW. Jenže: ke každé letence byl připočten 904Kč poplatek (v rychlosti jsem si nevšiml) nedostal jsem letenku do emailu číslo rezervace fungovalo jen pro správu na Pelikan.cz + u rezervace byl vygenerovaný email - nikoliv můj dostali jsme voucher a nešel nám online checkin - naše rezervqce vůbec v systému EW nešla najít... ačkoliv všechny podklady říkali, že letím EW, hotlinka pelikána mě přesvědčuje, že jsme si koupil letenku Deltapax (WTF???) když jsem se v Praze chtěl odbavit na cestu zpět (stejný den, odpoledne) moje rezervace vůbec nebyla vidět v systému Takže za mě Pelikan NEVER MORE   ale ano, odletěli jsme a vrátili se. Jen čekali frontu v PRG a šílenou frontu v DUS zbytečně....  .
Šílený Pelikán - za mě konec - NEVER EVER
Ve fóru Vyhledávače letenek
15 odpovědí
Ahoj všem, budu rád za názor. Chci letět na konci února na jarní prázdniny s dětma někam na jih, docela je mi i jedno kam. Přemýšlím, zda má smysl spekulovat na lehký pokles cen letenek/zájezdů. Vidím, že ceny na začátek února jsou třeba o 30% níže než na druhou půlku. Jak vidíte možný pokles vy? O čem uvažuju: Kanáry / Madeira - preferuji letenku, ale vezmu klidně i zájezd Omán / SAE / Kapverdy - spíš formou zájezdu. Odlet české, německé, rakouské letiště. Hledám nejvíc na Kayaku.  .
Únor - cenová spekulace
Ve fóru Hledám letenku
20 odpovědí
Ahoj všem. Pro zájemce jsem sepsal pár postřehů z krátké prosincové cesty na vodopády (Zambie+Zimbabwe) a noční kempování v parku Chobe (Botswana). K přečtení zde: http://tygrlive.blogspot.cz/2017...swana.html  .
Viktoriiny vodopády a Park Chobe
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí