Dcera by ráda do Tokia a já bych ji tam rád vzal... ale Japonsko jsem moc v hledáčku neměl, tak nevím, kdy je ideální poměr cena vs počasí tam. Nechci žádné extrémy, ani v ceně ani vedro/deště. Chceme si to tam na 4-6 nocí užít a domů. Nějaký 24h stopover po cestě bonusem. Pokud to někdo umí nakombinovat, jako letět někam, 24h a pak Japonsko a zpět so samé, sem s tím. Nemusím to mít jako jednu letenku.... Odlet klidně Vídeň, Německo, Polsko... ale nerad bych spoléhal na nějaké Wizzy a spol po Evropě.  2 přestupy max :-) Díky za rady, stačí napovědět.....    .

KDY Japonsko - nejlepší poměr ceny letenky a počasí

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Dcera by ráda do Tokia a já bych ji tam rád vzal... ale Japonsko jsem moc v hledáčku neměl, tak nevím, kdy je ideální poměr cena vs počasí tam. Nechci žádné extrémy, ani v ceně ani vedro/deště. Chceme si to tam na 4-6 nocí užít a domů.

Nějaký 24h stopover po cestě bonusem.

Pokud to někdo umí nakombinovat, jako letět někam, 24h a pak Japonsko a zpět so samé, sem s tím. Nemusím to mít jako jednu letenku....

Odlet klidně Vídeň, Německo, Polsko... ale nerad bych spoléhal na nějaké Wizzy a spol po Evropě. 

2 přestupy max :-)

Díky za rady, stačí napovědět.....

 

0

na to nepotrebujete nejake specialni schopnosti :)

udelejte si v sobotu odpoledne hezke odpoledne, sednete si ke google flights a planujte.

delejte to jako multicity letenku (na ty stopovery) a hrajte si s tim, co vam to da a jake ceny pro jaka mista.

s obdobim neporadim, to necham na jine :)

1 Citovat

Ještě bych projel loňské akce na Japonsko, aby bylo srovnání ceny, případně jestli má cenu čekat na akci, nebo kupovat klidně hned. 

0 Citovat

Asi jsem to napsal moc

slozite. Zjednodusim dotaz :-)

 

kdy je v Tokiu veslejsi turist sezona a stale obstojne pocasi? Diky

 

ps: letenku si najdu :-))

1 Citovat

Za mě je ideální podzim. Jaro je blázinec se sakurama. V zimě je zima a v létě horko a dusno. Není špatný se na podzim cestou stavit na Okinawě a vykoupat se. 

3 Citovat

Nazdar, nieco podobne momentalne riesim, akurat mam dcery dve. Poziadavka bola Tokio a aby tam nebolo teplo. Tak sme vybrali mesiace oktober , november. Nakoniec letime 3.12 z Viedne s Etihad - 1prestup - 6 noci v Tokio. Letenky boli aj z Budapesti, mozno trochu lacnejsie, ale Air China ma neoslovila.

1 Citovat

Já byl dvakrát - pokaždé v první půlce března a nemůžu si stěžovat ,teplotně okolo 15-20 °C (od Kumamota po Tokio) a ceny ubytování za hodně dobře. Lidí tak nějak akorát samozřejmě v těch TOP místech (Nara ,Kjoto a pod.) prázdno nebylo ,ale nemám srovnání s jiným obdobím. Ale třeba v shinkansenu jsem si vždy pohodlně bez problémů bez rezervace sedl ..

1 Citovat

Já byl v Tokiu v první půlce července a počasí bylo ideální. Žádné horko a dusno, déšť jen 1x večer (okraj slabšího tajfunu) a během 2 týdnů v Tokiu a regionu pršelo jen párkrát slabě.

1
7 reakcí