Příspěvky uživatele Rob Foxx

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ozivim tema a zeptam se na radu.

Od ctvrtka do nedele budu s manzelkou v Gruzii. Nemame plan. Cekal jsem z osobnich duvodu, taky co pocasi vymysli a najednou mame 4 dny do odletu a ja netusim co tam budeme delat. Prirucak od wizzu a rocni obdobi  to celkem oklestuji.


Mate nejaky osobni tip na nejakou kratochvili nebo co videt ci kam se urcite podivat? Je nam to uplne fuk, nemame velke plany ani ocekavani... vypadneme z naseho viiru a tam se na 4 dny ztratime a vyrelaxujeme 😊


Male info: nepujcujeme si auto, priletime do kutaisi a z nej odlitame v nedeli. Nebereme sportovni ani vysohorskou vybavu 😊 kdyz se tu nenajde tip nebo radce tak to vidim na tbilisi na 3 noci a zpet k letisti v nedeli 😊


Kdyby vas neco napadlo, dekuji a snad oplatim v budocnu svym tipem a zkusenosti

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mohu doporučit jak Valettu, tak malagu, ale hlavně Valencii. Ta je srdcovka. 


Takže kup tu letenku, která bude v akci a kde tě bude srdce táhnout :) .. všude se ti bude líbit

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Má zkušenost s ALITALII a vymáhání kompenzace ve spolupráci s Vašenároky.


Byl bych velice rád, ale bohužel pro Vás stále nemám žádné nové zprávy. V rámci exekuce tak nedošlo k vymožení pohledávky či její části. Situace je komplikovaná právě insolvencí (nucenou správou) Alitalia. Další vývoj ohledně budoucnosti tohoto dopravce sledujeme, ale šance na vymožení jsou bohužel opravdu minimální. Rádi bychom dosáhli úspěšného vymožení pohledávky, ale nemůžeme učinit žádné další kroky.

Moc Vám děkuji za pochopení a přeji Vám příjemný den.


Pokud tedy poletíte s těmito espresso pizza siesťákami a něco se stane... nepočítejte s kompenzací :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jako kazde vlakno 😊 zaplevelene a zhejtene 👍🏽

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Doporucuji navstivit klidne na dva dny Gandii, ktera je od calpe smerem k Vale. 


Je to perfektni primorske letovisko 😊 pro me to bylo vzdy takove evropske Miami 👍🏽 Ale pokud uz nemas cas tak uzivej v Calpe, taky stylovka.

Cela costa blanca ma kázeň

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevim proc tu resite variantu kompenzace, kdyz je verejne zname, ze alitalia je v takove financni neschopnosti, ze se z nich ani kompenzace neda realne vymlatit.

Urcite ber rerouting a fič domu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

niemandos napsal(a):


No a rád bych se vyjádřil k Rob Foxx. Sprosté vyjadřování naznačuje mnohé. S Padrinem sice ne vždy souhlasím, ale aspon tady přispívá a často je to k tématu. Když se podívám na Roba a jeho 155 příspěvků za 4 roky, tak já bych naopak vyhodil jeho, protože je tu úplně k ničemu. To jak píše, že už byl v Asii pětkrát mi smrdí samochválou a jeho rada že z batohem je nejlepší Thajsko je úsměvná, když tazatelka nikde nepíše, že chce cestovat tímto způsobem. Myslím, že si Rob může bez problémů založit vlastní stránky a tam mazat koho chce. Maličko mu nedošlo, že kdyby David Padrina a podobné vymazal, tak tady diskuze prakticky zanikne :-)


Kvalita se určuje dle počtu příspěvků? No jestli se opíráš o počet příspěvků a pak prohlášíš tohle " Padrinem sice ne vždy souhlasím, ale aspon tady přispívá a často je to k tématu" ... tak to klobouk dolů.

"To jak píše, že už byl v Asii pětkrát mi smrdí samochválou a jeho rada že z batohem je nejlepší Thajsko je úsměvná" - A tohle jsi taky krásně vyčetl, jsi prostě borec ;) 


Ty jsi taky krásný příklad zdejšího fórového alfasamce ;)  ..a jsem i rád, že ses ozval.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak určitě jsem to nemyslel tak, že Padríno jako takový je ********, ale ty jeho alterega, kterých už ma asi 5. Sám jsem už několikrát byl svědkem toho, že opravdu poradil.


Jinak už jsem X krát chtěl napsat do threadu příspěvek, aby se nad sebou zamysleli někteří machři, ale vždy jsem se na to nakonec vyprdl, že mi to za to nestojí, ale dneska mi úplně nesedla snídaně, takže jsem to konečně poslal. 

Někteří nemají ani sebereflexi, když vidí, že člověk co tu žádal triviální radu o jedné větě dostane X hate příspěvků a zakončí to tím, že tohle fakt nečekal a už se tu nikdy neukáže. Já si to umím představit jak se cítí a proč tu píšou, protože i mí kamarádi, známí a rodiče mají tyhle "blbé" otázky a vůbec netuší, že pro nás jsou ty otázky fakt blbé. Tak odpovím a jdu dál, ne ? nebo přepošlu odkaz a dodám, že si to můžou třeba vygooglit pro příště - a třeba je tím naučíte do budoucna ne? 


@Petr76  - nevím odkaď jsi ty a je mi to úplně jedno, ale kategorizovat lidi podle města, kde žijí - Wáááu :) palec hore !    .... ty jsi zrovna jeden z těch "chytrých borců" tady ;)


Chlaďte vína, leštěte sklenice, krájejte sýry!


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Konečníková je podle mě další alter ego vyjebaného Padrína, který byl vtipný před 3 lety, ale od te doby udělal z CL toxickou základnu a chudáci začínající cestovatelé to tu vždy jen schytají za každý malý překlep nebo zdánlivě hloupou otázku. 


Já být admin, smažu ty jeho dementní profily a trošku to tu pohlídám, někteří lidi tady jen čekají až se jim naskytne příležitost někoho setnout, ztrapnit nebo poučit jak by měl radši zůstat doma ;) 


Abych ti poradil a jen tu nešířil Husovské pokřiky:


Srí lanka je mírně obtížnější než Thajsko, nemá tak krásné koupání, je mííírně levnější (zanedbatelně), ale natáhnout se nás tam snažili stejně jako všude jinde.


Za mě první destinace na solo batoh dovču  určitě Thajsko. (v JV Asii jsem byl už asi 5 krát a mám z čeh srovnávat)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mi taky moc pomohl :) takhle věcné a praktické připomínky mi tu občas chybí.


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

od 6-14.3. potrebujeme zaparkovat ve Vidni na letisti a toto vychazi velmi dobre cca 30€ po 20% sleve. 


Prosímtě ty máš nějaký ticket nebo slevový kupon na těch 20% ?   Tohle parkovište totiž budu používat 17 dní a tam už by byla úspora značná. Děkuji za odpověď a klidně můžeš do soukromé zprávy.


Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Potřebuju poradit, protože už jsem docela dost vytočený. často se mi stává, že zapnu CL na mobilu, tabletu, pracovním notasu a proste je tam přihlášení... tak se přihlásím a najednou vidím CL z ledna, kdy tam visí příspěvky a kace z 24.1. a prostě nenabě+hne mi nic aktualního ! .... a stává se mi to X krát týdně ... ani neumím vysvětlit tu situaci, která se mi děje, ale točí mě to tak, že jsem se už začal více dívat na zahraniční weby.. zrovna dnes jsem to měl wcelý den v práci i na mobilu. A vrcholem je, že to píši, popisuju a postuju Deivovi a Kryštofovi, ale nikdo mi neodpoví a to jsem se nsažil řešit už někdy z kraje února ( a stále tam je ta stejná uvodní obrazovka a za 50 s flixbusem do polska apod. ) Já si totiž myslím, že se dostanu do nějaké slepé místnosti a oni ty zprávy ani reálně nedostali ... 


Možná teď píšu jako debil, ale jsem naštvaný a nejsem ajťak, takže nedokáži definovat problém přesně, ale zase nejsem analfabet a zkoušel jsem se odhlásit a přihlásit, vymazat historii a cookies apod. a prostě se toho nemůžu zbavit ... 


Postřeh je,že to dneska nešlo od 9 od rána třeba do 2 do odpoledne a teď doma už to zase jede ... i na mobilu 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dík, já tu po roce nečinosti vlákna Kambodža zkusím najít radu ohledně přesunů mezi lokalitami a ty mi v hodině zaflejmuješ thred tím, jak si někde mrdal a jak by se v Kambodži dalo taky zadarminko jebat :-D 

Pecka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nechce se mi zakládat nové téma a tak se zeptám tady:


Zdá se Vám rozumný plán z BKK přeletět do siem reap - tam dva dny pochodit a potom dolu na koh rong Samloem a potom rovnou na ko kut a ko chang a potom vlakem zpět do BKK ? 


Ptám se spíše logisticky z SR do ko rongu (jak) a taky přes hranice z cambodie do thajska - jestli to bude úplně v pohodě a nebo né.

ptám se takhle, protože podobný playlist - itinerář jsem nenašel a zajímala by mě osobní zkušenost.

Klasiké okruhy po thajsku už mám za sebou a tak jsem si chtěl vymyslet nějaký s trochu přidanou hodnotou.

Jo a možná si to představuju jako hurvínek válku, ale misto ko changu tam šoupnout vietnamsky phu quoc :-D a udělat třeba mezizastávku i na tomto ostrůvku ? To už je slušný island hooping. 3 státy, 3 ostrovy v 10dnech dejme tomu.


Díky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tohle už mi příjde trošku přes čáru. Tady už nejde o pomoc s letenkou, itinerářem nebo tak. Tady už po někom chceš, aby ti naplánoval na měsíc dovolenou, ale podle těch kvant informací, které uvádíš mi stejně vychází, že máš o JV Asii přehled, delší dobu tam pobýváš a sám nejlíp asi víš co v dané době můžeš vidět a kde musíš být v danou chvíli.

Příjde mi to dost nesamostatný dotaz na člověka co takhle cestuje 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jen jestli mohu poradit:

Na Lantě jsou dva typy výletů, které zahrnují SLONY. Jeden více na jihu zahrnuje klasický jungle trek na slonovi, který má na sobě tu škaredou a těžkou lavici a za krkem hbitého Thajce s malým cepem v ruce.


Druhý výlet na severo východě ostrova je o poznání více ECO ELEPHANT friendly. zahrnuje PROCHÁZKU se slonem do nedalekého jezírka, kde se s ním koupete, blbnete s ním ve vodě, skáčete po něm ve vodě a pak si ho nakrmíte.


Absolvoval jsem oba výlety. Na ten první jsem nebyl ani trošku pyšný a už bych to nikdy neudělal. Ale v roce 2014 jsem byl mladý a blbý ;)

Druhý výlet je krásný a o mnoho lepší pocit z něj celkově máte ;)


prosím vyserte se na projížďky na slonech a na fotky se zdrogovanými tygry

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mikire moc me mrzi, ze ti muzu odepsat jen strucne a bez diakritiky z mobilu z Filipin, ale to urcite neva, ty pises podobne uplne bezne 😊👍🏽.

Sam jsem byl v Thajsku dvakrat a jednou jsem dokonce absolvoval podobnou trasu jako mas ty, ale ja koncil dole v SIN takze jsem mel jednodussi zaver.

phuket je jen prestupni misto, krasu a stesti tam nenajdes. Pokud chces na phi phi, zajed si tam na celodenni vylet z Lanty 😊 podle me ta neni co delat na nejake prenocovani a pokud se nepletu tak navic zavreli  Maya bay, ne?

Ko lanta je krasna a byt na ni min nez 3 noci je skoda. Je to nase srdcovka.

Z ko lanty na lipe rychlolodi na 2 noci a potom aspon 3 noci langkawi. Presuny jsou strasne easy


Pokud nemas takovy pocet noci k dispozici tak si nezatezuj hlavu a tyhle destinace vynech. Zbytecne by si jen nekde prejizdel a nic si poradne neuzil.

Jo a thajsko je nejjednodussi destinace na veskere prejezdy a transfery. I naprosty zacatecnik tam nema problem. 

Jo a ko Lipe je proste na ubytko drazsi, s tim musis pocitat.

a skutry mi vsude davaji 125ccm automat uz automaticky. To platilo i na langkawi ku prikladu. I ted a tady na Boholu, ale to uz je ot takze to uzavru 👍🏽

Choose wisely 😎

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Oživím toto vlákno a zeptám se: Má někdo z Vás kontakt na nějakého řidiče, který nás vyzvedne a udělá nám taxíka na zeď a zpět ?


Děkuji za případné tipy a rady

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já se na to vysral a jedu vlakem. Nebudu už to tam pokoušet s autem. A navíc si ve vlaku můžu dát i šnaps :-P     

Ostrava - Vídeň - letisko za 3h30min 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Hele, a co takový detail jako je minimální respekt k místním pravidlům...? Jste tam přece jen hosté. Ožírat držku si můžeš doma. Tipnu si... Moravskoslezský kraj?


Tak ty jsi mi pan tipér 👍🏽 Dost omezené, takhle kategorizovat lidi 😊
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dejte mi prosim presnou odpoved na to, kdyz budu chtit zaparkovat v blave a co nejrychleji a nejlevneji dojet busem primo na VIE APT kde teda dojet, zaparkovat a dojit na bus.

 Jde mi o to, ze budeme 4 a budeme pryc asi 23 dni a na letisti ve vidni musime byt ve 12 dopoledne v sobotu.

Nechci se pred 40hodinovou cestou nekde slozite presunovat, takze pokud je to tak jednoduche jak tvrdite, rad vam uverim a Vymenim fishamend. 😊

Ps: mam blava spz takze pohoda pro pripadne poliše 😂

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jedná se o topic k parkování u Vídně a ne v BLAVE.  Ve fishamendu už prostě není moznost ? Parkoval jsem tam několikrát a za 25 dní letím z vídně na 23 dní pryc a zase bych neco vymyslel :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Spousta lidí tady už byla na Filipínách a proto se jako před každou větší dovolenou zeptám: 


někdo nějaký soukromý tip na ubytování kdekoliv ?


Myslím tím nějaké super cool nezapomenutelné, jedinečné nebo jakkoliv skvělé ubytko. 


Je mi jedno kde a za kolik :) 


Díky téhle otázce jsem už bydlel ve spostě krásných ubytování a proto se zeptám znova ;)


DÍK!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja si omylem zapomnel jablko v tasce a na dominikane mi ho strasne nasupene vytahli a vyhodili, absolutne jsem mel v pici proc a jel sem na bus 😂😂😂 smysl mi to nedavalo, ale neresil sem to


Ale z toho dotazu me boli u srdce, jestli ma nekdo takove starosti pred cestou tak bych nechtel byt jeji manzel, ten musi trpet jen pri vyletu do zoo 😩

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Tak že by pláže u Tanjung Rhu byly něco extra. Pro mě to byla škoda cesty. Ale možná to bylo jen zmlsaností z Thajska...

Naprostý souhlas. Langkawi má super atmosféru, krásné vodopády, super projížďky na skůtrech, skybridge apod. ale pláže nejsou TOP a s ko Lipe bych je úplně nesrovnával. A Ko Lipe je sice dražší než ostratní ostrovy, ale není to žádný václavák to zase pozor. 


A odrazovat od Filipín kvůli méně stabilní politické situaci taky nevypadá na úplně rozumný argument pro poloplážového cestovale, který chce navštívit klasické turistické destinace.


Byl bych ideální člověk pro radu, ale až za dva mšsíce. Byl jsem dvakrát v Thajsku, v Malajsii a teď se chystám na Filipíny. Takže uvidíme. Jen bacha, kdybys vybral Filipíny a chtěl doletět z KUL nebo SIN tak to není úplně levné jako z MNL. Taky jsem měl tyto choutky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu