Témata uživatele mispi

Témata uživatele mispi

Téma Poslední reakce
Mám 115.000 míl , manželka 12.000 v tomto programe. Upgrade do biznis Sev. Amerika  stojí podľa tabuľky 45.000 míl/ osoba.Môžem letenky upgradovať pre oboch - ak áno, aký je postup ? platí to len pre Turkish, alebo aj pre lety v rámci Star alliance ? Ešte nikdy som to nerobil, prosím skúsených o radu. .
Turkish miles and smiles upgrade
Ve fóru Frequent flyer programy
6 odpovědí
Má zmysel priplatiť si premium economy u SAS - SAS Plus pri transatlantickom lete VIE - SFO ? Cena oproti economy je vyššia o cca 300 -350 € na smer. .
SAS Plus
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Pre rok 2020 plánujeme s manželkou návštevu Polynézie. Máme okolo 60 a tak cestu tam i späť plánujeme rozdeliť zhruba na polovice s prestávkou v USA.  Cestou tam 1 noc niekde pri letisku, späť 3 -4 noci. Južnú Kaliforniu, Nevadu aj Arizonu máme prejdenú,  takže voľba  na prerušenie cesty padla na SF a severnú Kaliforniu.Poraďte, ako najlepšie stráviť čas v SF a okolí, aby to nebol  len jeden veľký presun a milión prejazdených km a aby sme aj čosi zaujímavé videli. .
3-4 dňový stopover v San Francisku
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi
Tip pre milovníkov a odborníkov na vojnu v Pacifiku - https://www.seascanner.com/cruis...ama-sydney .
Po stopách II. sv. vojny v Pacifiku
Ve fóru Vodní doprava
0 odpovědí
Po Vianociach sa od januára 2018 dajú nájsť zaujímavé letenky z Košíc do Ázie napr. do KUL za 440€ so zaujímavými prestupovými časmi v Istambule - prestup do 2 hodín a celkový čas letu pod 14 hodín. Pozerajte priamo na stránke Turkish airlines. Platí pre odlety v nedeľu a odlet späť v pondelok, inak sú časy prestupu nevyhovujúce.  Pri odlete na Silvestra je cena 520€. Napr. nájdete za  600€  aj Maledivy.Ja som kúpil KUL a dúfam, že linka KSC -IST do zimy prežije... .
Použil ste niekto tento vyhladávač na zabookovanie hotela , či show v Las Vegas? Na druhý marcový týždeň 2017 sú na všetkých vyhľadávačoch /booking, orbitz, hotels, expedia / príšerne vysoké ceny, tu je to o tretinu a viac lacnejšie. Nie je to niečo také ako amoma, dá sa mu veriť? .
vegas.com
Ve fóru Hledám letenku
2 odpovědi
V nedeľu 5.3.2017 ráno priplávame do LA v rámci 2 týždňovej plavby z Miami cez Panamský kanál. Odlet z LAX máme naplánovaný v piatok podvečer 10.3.2017. Po 3 týždňoch dovolenky to už jednoducho nejde predĺžiť... Máme pred sebou cca 4 celé dni a 2 polovičné dni. V LA budeme asi bývať v Santa Monike / iný tip na bývanie?/,máme predbežne naplánované 2- 3 dni - Universal studios, Hollywood, centrum, Venice, Long Beach - Arizona, možno HoHo bus..., na 2-3 dni by som požičal auto -možno Joshua tree national Park? Poraďte itinerár, prípadne, čo sa oplatí vidieť v LA a okolí, aby sme tieto dni nepresedeli v aute. Inak - sme starší skoro dôchodcovia, takže backpackerské aktivity nehrozia. Začiatkom marca je ešte asi vo vnútrozemí zima, takže hory pravdepodobne tiež nie. Skúsení cestovatelia, poraďte, prosím. .
Poraďte -Čo robiť a vidieť v LA a blízkom okolí za 5 dní
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí
Ak stále uvažujete nad letnou dovolenkou v týždni s 2 štátnymi sviatkami 29.8 a 1.9 /Slovensko/, tu je tip - Ryanair Krakow - Gran Canaria 27.8 -3.9.2016 /sobota- sobota/ za 155€/osoba. Možno nie superlacné, ale v sezóne určite výhodné. Koncom septembra sa dá ešte za menej. .
Gran Canaria koncom augusta
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí