Témata uživatele muisa

Témata uživatele muisa

Téma Poslední reakce
Ahoj, poletíme do Madridu a chceme si udělat jednodenní výlet do Toleda. Nikde se ale nemůžu dopátrat, jak dlouho platí zpáteční jízdenka Madrid - Toledo. Do Toleda pojedeme ráno, ale při koupi jízdenky se musí zadat i čas cesty zpět a ten samozřejmě nevíme. Můžeme tedy zadat jakýkoliv čas (třeba 19:20) a pak kdyžtak jet i dřívějším? Neví prosím někdo? .
Vlak Madrid - Toledo (Renfe)
Ve fóru Železniční doprava
11 odpovědí
Ahoj, měl bych pár dotazů na ty, kteří už v Londýně byli: 1) Na jak dlouho je nejlépe letět do Londýna? Zajímají nás památky, na muzea moc nejsme. Dá se to v klidu projít za víkend? Nejsou třeba 4 dny už moc? 2) Z letiště Stansted jezdí vlakové spojení Stansted Express i některé autobusy. Pokud si budu chtít koupit zpáteční jízdenky dopředu přes internet, tak jaký mám zadat čas, když přílet je např. v 11:05 a odlet z Londýna v 19:30? Jde mi o to, abych zbytečně nestresoval a buď nečekal moc dlouho, nebo aby mi to neujelo... 3) Oyster karta. Koupíme jí normálně v metru a kredit se dobíjí rovnou při koupi nebo nám dají kartu a tu si pak dobijeme v automatu? A jak je to s cenami? Zde je ceník a v zóně 1 se platí za jednu jízdu 6,50? A jaký je tedy denní limit, po kterém se dá jezdit zdarma? Jinde (ale je to už starší článek) se píše o cenách 2,10 za jízdu + limit ve špičce 8,40 a mimo 7. Díky moc .
Londýn - rady
Ve fóru Co vidět a navštívit
61 odpovědí
Ahoj, rád bych se zeptal těch, kteří mají zkušenost s cestování trajektem se společností Armas (s autem) na Kanárských ostrovech, konkrétně mezi Tenerife (Los Cristianos) a La Gomerou (San Sebastián de La Gomera ). Jízdenky budu objednávat dopředu a emailem mi přijde lístek, který si vytisknu a pak předložím obsluze? Tzn., žádný chech-in jako u letenek?Jak dlouho dopředu být v přístavu? Stačí 30 min?Dále až přijedu do přístavu a zařadím se za ostatní auta, musím vyhledat pracovníka a ukázat mu lístek nebo stačí sedět v autě a oni si nás obejdou?  Díky .
Trajekt - Kanárské ostrovy (Tenerife - La Gomera)
Ve fóru Vodní doprava
19 odpovědí
Ahoj, nejde mi vložit dotaz přímo pod článek, tak to zkusím tady: Jde mi o tu jízdenku v ceně hotelu. Pokud nebudu psát předem na hotel, stačí mi vytisknout si potvrzení o rezervaci a cestou z letiště ho kdyžtak ukázat revizorovi? A pak na hotelu dostanu klasickou jízdenku nebo mi bude stačit to potvrzení o rezervaci na celý víkend? Díky .
Basilej - jízdenka v ceně hotelu
Ve fóru Tipy na levné letenky
13 odpovědí
Ahoj, máte nějaký tip na destinaci, kde se dá provozovat turistika po horách, dále nás zajímá příroda, ale i města, památky? Něco ve stylu Kanárských ostrovů, Mallorcy, Madeiry, Azorů. Díky .
Tipy na destinace (turistika, příroda, památky)
Ve fóru Co vidět a navštívit
11 odpovědí
Ahoj, některé hotely v oblasti Schladmingu nabízejí v ceně ubytování i Sommer card (lanovky zdarma atd.). Nemá někdo zkušenosti, jestli pokud jedeme 2, tak jí oba dostaneme nebo jen ten, kdo hotel objednával? DíkyUkázka z bookingu:Od konce května do poloviny října je v ceně ubytování zahrnutá letní karta regionu Schladming-Dachstein, která poskytuje řadu výhod a slev, včetně bezplatného využívání místních lanovek a autobusů.  .
Rakousko (Schladming) - Sommer card
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Ahoj, je možné koupit všechny tyto letenky najednou nebo se musí koupit jednotlivé lety zvlášť, tzn. 4 letenky a u každé dát koupit let. Bojím se, že než se dostanu k poslední, tak může zmizet. Díky .
AZAIR - koupě letenky
Ve fóru Vyhledávače letenek
3 odpovědi
Ahoj, potřeboval jsem zaplatit letenku ještě ten daný den, ale u platby kartou online se mi zvýšila cena o více něž 600 kč. Je to u pelikána normální? Když jsem dříve jinde objednával jiné letenky, platil jsme online a žádnou platbu za tuto službu nikdo nechtěl... Díky .
Pelikán - platba za online platbu
Ve fóru Vyhledávače letenek
6 odpovědí
Ahoj, dá se vyjet výtahem Santa Justa a nahoře z něj vylézt a pokračovat dál pěšky nebo se musí sjet zpět dolů? Při pohledu do map je výlez z výtahu někde u Convento do Carmo, tak jestli se dá jít přes něj... Díky .
Lisabon - výtah Santa Justa
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi
Ahoj, prozatím jsme byli v zahraničí pouze s cestovkou a rádi bychom si vyzkoušeli sami cestu připravit (tz. zakoupení letenky a ubytování). Zvládneme to, pokud umíme jen trochu anglicky? Chtěli bysme prozatím třeba Londýn nebo Paříž. Letenky bysme sami asi zvládli objednat pomocí návodu zde uvedených a jak je to u ubytování? Na booking.com si nějaké najdeme a asi i rovnou zakoupíme a na místě to probíhá jak? Díky za rady začátečníkovi  .
Dotazy před první cestou letecky
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí
Zdravím, jak se najednou odbavit, abychom v letadle se spolucestujícím seděli vedle sebe? Máme elektronickou letenku, kde jsou naše dvě jména a u každého je jiné elektronické číslo a nahoře na letence je jedno číslo pod označením Galileo Reference. Na webu ČSA se můžu odbavit buď pomocí rezervačního kodu nebo pomocí čísla elektronické letenky. Abych nás odbavil najednou, tak zadám to společné číslo Galileo Reference do políčka rezervačního kódu? Díky moc .
ČSA - online odbavení
Ve fóru Letecké společnosti
12 odpovědí
Ahoj, je možné provést check-out v hotelu dříve než mají uvedeno v podmínkách na booking? Mají tam odjezd: 7:00 - 12:00, ale nám letí letadlo už v 8:00 a tak potřebujeme odejít z hotelu kolem 5.-6. hod. Ještě se nám to nestalo, tak se radši ptám dopředu, jak se to řeší. Díky .
Odjezd z hotelu dříve než mají uvedeno
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Ahoj, našel jsem letenky do New Yorku za 12500 kč ve více termínech. Je to dobrá cena nebo ještě čekat? Jedná se o přímý spoj z Prahy. A jaký měsíc byste pro návštěvu NY doporučovali? Co třeba říjen? Díky .
New York
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Ahoj, máme elektronickou letenku od Student Agency (let společnosti ČSA) a ve spodní částí je uvedena věta "Potvrďte dopravci 72 hodin před odletem svůj zpáteční let". Je nutné toto opravdu dělat a kdyžtak jakým způsobem? Díky .
Potvrzení zpátečního letu (Student Agency)
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď