Témata uživatele tereza-c

Témata uživatele tereza-c

Téma Poslední reakce
Ahoj, neměl jste prosím někdo svatbu v zahraničí? V minulém roce jsme měli mít 5. 5. svatbu ve Vegas - to samozřejmě nevyšlo. Datum si chceme nechat i v tomto roce a Vegas by bylo ideální, jenže těžko říct, jestli se tam bude možné dostat. Začínáme tedy koukat po alternativách a destinacích, kam se dostat dá a svatba by tam mohla být hezká. Chceme něco komorního, bez hostů, ale spojit to se zajímavou cestou.  Omlouvám se za téma úplně mimo, ale koho jiného se zeptat, než cestovatelů :D    Děkuji!   .
Svatba v zahraničí
Ve fóru Cestujlevne.com
75 odpovědí
Přenechám voucher od letecké společnosti IBERIA na 1188.92 EUR (aktuálně 29 300 Kč). Nemohli jsme odletět z důvodu těhotenství. Voucher je možné proletět do 14. 1. 2023, letět můžete odkudkoli a kamkoli. Cena 22 000 Kč.   .
Voucher IBERIA - minus 25 %
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
1 odpověď
Ahoj, byli jste někdo / chystáte se?  Rádi bychom letěli začátkem května, zatím čekáme, zda bude možné alespoň tranzitovat přes Německo na letiště, kvůli přímému letu a lepším cenám letenek, ale zajímalo by mě, jestli někdo letěl, případně odkud, jak to probíhalo a jaká byla cesta zpět, bylo možné sehnat test?   .
Kostarika v době COVIDU
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi
Ahoj, pomalu je doba, kdy člověk rezervoval ubytování v Alpách. Zajímalo by mě, jak to řešíte? Čekáte úplně? Nebo rezervujete to, co se dá zrušit na poslední chvíli? Koukala jsem na italské Alpy a ceny mají (logicky) docela dobré :D Nikde jsem nenašla, jestli už se někde řeší zimní sezóna (to ja si brzo, že?) - tak mě napadlo, jestli někdo něco neví tady.   .
Alpy 2020
Ve fóru Co se nevešlo
10 odpovědí
Ahoj, trochu jsem se nechali inspirovat Kazmou (já vím), a při šílených cenách za ubytování v Chorvatsku koukáme trochu dál, konkrétně na Zanzibar. Přemýšlíme o odletu už příští týden. Nemůžu ale vůbec dohledat, jak je to při návratu zpátky, musí si človek udělat test na letišti, nebo nastoupit do karantény?  (Právě u Kazmy jsem si žádných restrikcí nevšimla, ale je mi jasné, že na Instagramu není všechno :D)  Případně je nějaká země s teplým podnebím a mořem už takto otevřená? Kromě Malediv?  A nemáte někdo stejný nápad?  Díky moc!   .
Zanzibar - aktuální situace
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda by tu někdo měl zkušenost. Letíme z Prahy do Miami s přestupem na JFL (2:30 hod). Nicméně Delta má z Prahy docela pravidelně zpoždění, klidně i přes 2 hodiny. Pokud tedy bude jasné, že nestihneme navazující let, můžou nám dát jiný let (třeba s KLM nebo Airfrance) už z Prahy? Děkuju moc!  .
Ahoj, v říjnu letíme z Prahy do MIA přes JFK. Na přestup máme 2:35 - moje otázka, co se dá udělat pro to, aby se to relativně v pohodě stihlo? Není to naše poprvé v Americe, pokud se nepletu, jsou na JFK nějaké přednostní lajny pro lidi, které tam už na ESTU byli, nebo je to jinde? Máte nějakou zkušenost s přestupem na tomto letišti? Pokud by to bylo na knap, je možné, že nám někdo zajistí nějakou "přednost"? Ještě dodám, že to máme na jedné letence, oba dva lety operuje Delta a oba dva by měly být na Terminálu 2 - což je asi výhoda? Budu ráda za vaše zkušenosti, děkuji!  .
Přestup JFK
Ve fóru Letiště
2 odpovědi
Ahoj, nejprve děkuji za skvělé informace! Chystáme se vyrazit na tři týdny na přelomu dubna a května a byla bych moc ráda, pokud byste mrkli na první rámcový plán - jestli se dá reálně stihnout :-) Naše představa je nocovat co nejvíc v autě, případně v kempech a tak mít trochu větší svobodu. Nebude tam moc zima? Máte někdo zkušenost? Plán zatím vypadá takto: 26/4- Přílet do LA, půjčení auta a přesun do hotelu v San Diegu27/4 - San Diego, vyjet do Joshua Tree, kemp28/4 - Joshua Tree, vyrazit do Grand Canyon, přespat cestou29/4 - Grand Canyon, camping30/4 - Přejezd k Horseshoe Bend a Monument Valley 1/5 - Arches National Park a pak vyrazit k Yellowstone, přespat cestou 2/5 - Yellowstone NP, ubytování v moteu 3/5 - Yellowstone, večer vyrazit směr Salt Lake City 4/5 - Salt Lake City, Bryce Canyon, camping5/5 - Bryce Canyon, Zion, camping6/5 - Las Vegas, hotel 7/5 - Mohavská poušť, camping8/5 - Death Valley a Sequoia National Park, camping9/5 - Sequoia a Yossemite Valley, camping10/5 - San Francisco, camping11/5 - San Francisco a Glass Beach, přespat v autě12/5 - Vyrazit směrem na jih do San Barbara13/5 - ???14/5 - ???15/5 - Los Angeles, hotel16/5 - Odlet Moc ráda se potom na oplátku podělím, jak nám to nakonec vyšlo :))  .
3 týdny na západě USA
Ve fóru Co vidět a navštívit
38 odpovědí
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu. 18. března letíme na Srí Lanku přes Dubaj s Emirates. Do Dubaje dorazíme v 00:05, let je až v 14:50 tuším... Na hotel od Emirates nemáme nárok, kvůli ceně letenky. Asi bychom se rádi prospali, doporučili byste prosím nějaký hotel? Jedeme ve třech, zatím jsem našla tento - http://www.booking.com/hotel/ae/dubai-c ... -residence - z letiště si asi je potřeba do hotelu vzít taxi, je to tak? - chápu správně, že není nutné řešit víza? Vyplatí se pak vstát třeba v 9 hodin a na 3 hodiny vyrazit do města? Určitě bychom se chtěli podívat, ale vůbec se neorientujeme, tak nechceme nic riskovat. Moc děkuji za všechny rady! Tereza .
Přestup v Dubaji - 15 hod
Ve fóru Letiště
12 odpovědí