Ahoj všem, chci se zeptat,  když začínaly tyhle stránky byly všude pořád a pořád nějaké super slevy, když se kouknu ted tak nic ... je to tím že už nikde proste žadne "špeky" nejsou blbě se hleda, nejde nic najít atd ? Rád bych nějakou levnou letenku ale tady je to teda bída.  Diky moc  .

Hodě levná letenka kamkoliv

Založil ve fóru Hledám letenku

18 reakcí

Ahoj všem, chci se zeptat,  když začínaly tyhle stránky byly všude pořád a pořád nějaké super slevy, když se kouknu ted tak nic ... je to tím že už nikde proste žadne "špeky" nejsou blbě se hleda, nejde nic najít atd ? Rád bych nějakou levnou letenku ale tady je to teda bída.  Diky moc 

0

http://www.azair.cz/

0 Citovat

https://www.cestujlevne.com/disk...ni-letenky

0 Citovat

A co konkrétně si představuješ pod takým slovom "špeky", Tomáši? 

0 Citovat

treba najst nejaku hodne levnou letenku napr. do Zenevy, alebo Osla :)) alebo teda nejaky dobry spek na Malorku 

0 Citovat

Hodně levnou letenku kdykoliv kamkoliv najde určitě Azair. Problém je, že se jedná o jednotermínovky, takže je tu na webu neuvádíme.

Pokud se bavíme o dálkovkách, tak viz odkaz od Jakoba.

0 Citovat

hodně levná letenka i špek jsou velmi relativní pojmy. taky jak vypíchnul tonic, letenka je jen jedním z mnoha celkových nákladů, většinou málo významným. pokud tedy necestuješ s prázdnou PET lahví, kterou si plníš různě po záchodech a v baťohu nemáš lunchmeat,neplesnivějící chleba a karimatku se spacákem a celtou. jasný, letenky za 1p či 1 libru jak bylo v dřívějších dobách zvykem už nevídám. byl zde jeden užitečný tip od nějakého travelhackerského youtubera https://www.ryanair.com/cz/cs/cheap-flights. Ale stejně dobře,vlastně lépe, poslouží i výše zmiňovaný azair.

0 Citovat

No dříve cestujvlene davala kazdy den nějakou chybu v letenkach, super akci někam daleko ted už je to něco jako reklama na nizkonakladovky o vikendu po evrope. Je to velká škoda že tenhle web pro mě tak skončil.  Chceme letet někam za exotikou začatkem července ale je to tu samá evropa,  azair asi neumí dostatečně vyhodnocovat odkud a kam chci letet protože pokud napišu například Praha Bali - napíše mi to že nic nenašlo.

0 Citovat

Ono hledání na těch webech vyžaduje alespoň nějakou minimální inteligenci a pokud tam dáváš Praha - Bali, tak je vysvětlování zbytečné. Cestuj raději s cestovkou, nebo se podívej do fóra "Cestuj dementně" tam najdeš inspiraci.

0 Citovat

no že se error fares nevyskytují tak často jako dříve není chyba CL. Ono i to "letenka kamkoliv" bylo dosti vágní, proto jsme nabídli levné lowcost cestování po Evropě. Příště zkus více specifikovat, termínově, odletová letiště, cílová destinace, budget. Třeba pro začátek. Pokud chceš v následujících měsících mj. na Bali, je to takový oxymoron s názvem tebou založeného vlákna.

0 Citovat

Azair je převážně na lety po Evropě. Odkud a kam chceš vyhodnocuje naprosto přesně, protože to tam musíš zadat, takže to nebude chyba u nich ale u tebe :-) Tak napřed chceš letět kamkoliv a teď píšeš za exotikou. Exotika je pro mě třeba i Balkán. Takže napřed si rozmysli kam

0 Citovat

Nadezhda Konstantinovna Krupskaya napsal(a):

Ono hledání na těch webech vyžaduje alespoň nějakou minimální inteligenci a pokud tam dáváš Praha - Bali, tak je vysvětlování zbytečné. Cestuj raději s cestovkou, nebo se podívej do fóra "Cestuj dementně" tam najdeš inspiraci.

Naděždo Konstantinovno, lidi tedy umíte odhadnout, to se musí nechat...

0 Citovat

tomasbalbinder napsal(a):

Chceme letet někam za exotikou začatkem července ale je to tu samá evropa,  azair asi neumí dostatečně vyhodnocovat odkud a kam chci letet protože pokud napišu například Praha Bali - napíše mi to že nic nenašlo


No jestli jsi si TEĎ vzpomněl, že chceš letět na Bali začátkem července a čekáš zázračné ceny, tak se opravdu lze jen trpce pousmát. 

Azair odjakživa byl primárně vyhledávač evropských lowcostů, na hledání dálkových letenek jednoduše není koncipován. 

Proč je méně chybových tarifů je vysvětleno v diskusi na kterou máš uvedený odkaz. I aerolinky se poučily a doba se změnila.  Když objemy cestujících na letištích rostou meziročně v dvouciferných  procentech tak akčníchnabídek není tolik, i když bych se v tomto ohledu možná přel.

 
0 Citovat

Tady máš jeden špek - lednové Maroko na víkend :-D


maroko.png

0 Citovat

cali napsal(a):

Naděždo Konstantinovno, lidí tedy umíte odhadnout, to se musí nechat...

 Však jsem také zamlada v našem sovchozu prováděla kádrové prověrky. 

 Ale psát do Azair Praha-Bali? To by neudělal ani Vladimir a ten byl tedy výstavní tydýt.
0 Citovat

tomasbalbinder napsal(a):

Je to velká škoda že tenhle web pro mě tak skončil. 

tragedia

0 Citovat

s Emirejc jedine

0 Citovat

Když nebudeš trvat na Praze, můžeš se inspirovat https://www.secretflying.com/eur...als/. ; Třeba Cancun za 225€ z Kolína mi přijde fajn.

0 Citovat

Relativně nedávno se dalo často koupit letenky na Kubu v cenách 7-9 tisíc a bylo to i tady na webu: https://www.cestujlevne.com/akcn...tenky/kuba To podle mě je exotika a poloviční cena oproti klasickým cenám mi přijde taky jako super deal...

Takže buďto jses hodně vybíravý nebo to tady nesleduješ tak často a teď tady jen brblas...

btw koupit super letenku na začátek července je težký po celý rok a v červnu téměř nemožný :)

0
18 reakcí