Ahoj chci se zeptat, když přiletím na Zanzibar, nevíte někdo kde najdu autobus, kterým se dostanu do Nungwi? Děkuji za odpověď.  .

Doprava na Zanzibaru

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

5 reakcí

Ahoj chci se zeptat, když přiletím na Zanzibar, nevíte někdo kde najdu autobus, kterým se dostanu do Nungwi? Děkuji za odpověď. 

0

nevím, jak z letiště, ale odsud určitě jede https://goo.gl/maps/HDkmVQRh8y42 (jen z druhé strany silnice). Vyjíždí když se naplní... Nejsem si jistá, ale myslím, že nám místní říkali, že poslední jede cca v 16:30 hod... to je tak akorát tam dojet ještě za světla...

0 Citovat

Ahoj, zastávky a taxíky jsou hned za letištní halou ..nemůžeš je minout.

0 Citovat

Je to cca 10 minut chůze od přístavu. Na místě, které je uvedeno na odkazu v předchozím příspěvku. Nejsou to jen autobusy, ale i dodávky s lavičkama na korbě. Mají na přední straně vždy napsané kam jedou. Cena je 2000 nebo 4000 TZS, ale to už si nepamatuji. Odjíždí se vždy po naplnění a připrav se na zážitek, protože neuvěříš kolik lidí se tam vleze.

0 Citovat

jo a dejte si pozor, komu platíte, na nás to tam zkoušel nějakej týpek, co s tím neměl nic společného... vždycky jezdí 2 - jeden řídí a druhej vybírá vzadu peníze...

0 Citovat

My jsme jeli s Dala-Dala a do Nungwi jich tam bylo (alespon rano) fakt hodne. My jsme od zaplacení odjížděli do půl hoďky. 


Jinak po cestě si pak můžeš kdykoliv říct aby ti zastavil, třeba pokud budete bydlet dál od "centra" Nungwi.

0
5 reakcí