Zdravím,mohl by někdo doporučit auto půjčovnu na řeckém Rhodu? Za týden letíme a rádi bychom ostrov trošku projeli. Upřednostnil bych solidní půjčovnu s nulovou spoluúčastí.Zatím jsem našel https://www.rhodes-carhire.com/e...itemID=34, znáte někdo? .

Rhodos Řecko - auto

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Zdravím,

mohl by někdo doporučit auto půjčovnu na řeckém Rhodu? Za týden letíme a rádi bychom ostrov trošku projeli. Upřednostnil bych solidní půjčovnu s nulovou spoluúčastí.

Zatím jsem našel https://www.rhodes-carhire.com/e...itemID=34, znáte někdo?

0

Ahoj, mám vyzkoušenou tuto půjčovnu http://www.rhodos-pujcovna.cz/ není sice nejlevnější, ale vše řešíš v češtině, takže žádné louskání smlouvy, které pořádně nerozumíš. Jako bonus plné pojištění již v základní ceně!

0 Citovat

Za mě jednoznačně https://www.rodoscars.gr/, jednoduché podmínky, plné pojištění v ceně, žádný depozit. Stejně tak jim přidružený Avance, rovněž dobrá zkušenost.

0 Citovat

ta česká (?) půjčovna nevypadá špatně, jen škoda, že minimální doba zápujčky jsou 3 dny, 1-2 by mi asi stačily

rodoscars.gr se mi taky líbila, ale minimální věk řidiče je 22, na to mi bohužel rok chybí


edit: tak bohužel ani ta "česká" nepůjde, taky mají limit 23 let

0 Citovat

Tender napsal(a):

Ahoj, mám vyzkoušenou tuto půjčovnu http://www.rhodos-pujcovna.cz/ není sice nejlevnější, ale vše řešíš v češtině, takže žádné louskání smlouvy, které pořádně nerozumíš. Jako bonus plné pojištění již v základní ceně!


To bude asi to samý co http://www.korfu-pujcovna.cz/, akorát na Rhodosu, tel. kontakt je shodnej :-) Rezervaci jsem řešil s nějakým čechem, ale auto dovezli dva řekové ze Sidari Rentals a smlouva byla v angličtině. To jen pro info. Jinak samozřejmě vše ok, platba cash při převzetí auta, žádná kreditka a auto jsem jim nechal na letišti s klíčkama pod koberečkem. Nakonec si to teda převzít stihli, ale stejně nic nekontrolovali :-)


Výhradu bych měl jen k tomu, že mi přistavili auto s prázdnou nádrží, ale s tím tak nějak v takovejch lokalitách počítám...

0 Citovat

Nemá někdo ještě nějaký tip? :)

0 Citovat

pridam se pora jeste hledam pujcovnu na letisti v Preveze   na prvni polovinu jedeme do Pargy  na druhou na Lefkadu  prave na Kofu jsme meli  dobrou pujcovnu  ,platba cash  bez depozitu  plne pojiste za  28 euro tyden  Na Rhodosu jsme jednou meli  od economy , podruhe jsme  volili shuttle direct , nechteli jsme uz moc jezdit kdyz jsme to meli projete

Ted jsem uz zkousel vsechno mozne a porad me prijde  cena moc  nepomuze ani to , kdyz  bychom jeli do Pargy busem , tam auto moc potrebovat nebudeme , ale na Lefkade ano , jenze jen 4 dny  a to je zase problem s cenou za kratke pujceni  ( celkove  by to bylo 10 dnu )
0
6 reakcí