Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší si na Rhodosu z letiště vzít taxik / autobus do Pefki (Pefkos) nebo si tam půjčit auto? Děkuji.  .

Rhodos -léto 2018

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

5 reakcí

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je lepší si na Rhodosu z letiště vzít taxik / autobus do Pefki (Pefkos) nebo si tam půjčit auto? Děkuji. 

0

it depends....


0 Citovat

Asi tak... Ten prvotní dotaz mně nápadně připadá jak z rubriky "cestujeme dementně" Buď se chceš jen dopravit do Pefki nebo cestovat po ostrově.

0 Citovat

Tak ti poradím, vezmi si do levé ruky mobil, pusť si kalkulačku a počítej... Z letiště se potřebuješ dostat do města (Rhodos) https://www.rhodes-airport.org/bus/ tedy 2,5 EUR a pak dále do Pefki http://www.ktelrodou.gr/en/dromo...erina.html tedy 6,- EUR. Pak (2,5+6)x8=68,- OW... Kapišto? Porovnáš s taxi, půjčovnou a vybereš způsob dopravy. Pokud nechcete dále cestovat, myslím, že půjčení 2 aut kvůli transportu je blbost. Asi by pak alternativa byla nějaká smluvní doprava typu https://rhodes-airport-transfers.com/ kde vás to bude stát 120,- EUR. Tak směle do toho!

0 Citovat

proc je to nasobeno 8??

0 Citovat

Daniel napsal(a):

proc je to nasobeno 8??

Pani tu napísala ešte druhý príspevok, kde vravela že ich je 8. Už ho ale v medzičase stihla zmazať :)

0
5 reakcí