Mrknete na screenshot. Je to realne nebo je to nejaka blbost? .

Malaga - auto na tyden do 1000Kc. Je to mozne?

Založil ve fóru Půjčení auta

12 reakcí

Mrknete na screenshot. Je to realne nebo je to nejaka blbost?


auto.jpg

0

V únoru to je reálné, nejenom v Málaze :)

0 Citovat

Záleží také na tom, co za půjčovnu to je.

0 Citovat

Ahoj!


Plánujeme úplně ve stejném termínu Malagu a taky chceme půjčovat auto na celý týden. Jen mi to teda už od včera ukazuje ceny od 1700 Kč/týden. Je to teda od společnosti Wiber. Nicméně i to mi přijde jako příjemná cena.

0 Citovat

tá požičovňa s tymi nízkymi cenami z prvého odkazu je Delpaso car hire

https://www.delpasocarhire.com/

0 Citovat

Zdarec, půjčoval jsem si tento měsíc auto v Malaze - od Firefly přes EconomyCarRentals. Následně mi přišla žádost o hodnocení půjčovny, tu jsem tedy provedl a postnu ji i sem jako výstrahu pro ostatní. Doplňuji, že očekávané půjčovné bylo cca 17 EUR/5 dní. Firefly nedoporučuji.


1. Velmi dlouhá doba na přepážce při vyzvednutí auta. Pracovnice mi nejprve nabízela dražší auto, pak mi dlouho vnucovala kompletní pojištění, přestože jsem o nic takového neměl zájem a hned jsem jí to řekl.

2. Pracovnice tvrdila, že mám režim Full-Empty, i když jsem si téměř jist, že jsem objednával Full-Full (v nabídce snad ani nic jiného nebylo). Za plnou nádrž (35l) si pak účtovala 90 EUR, to si myslím, že je zlodějna. Takže jsem platil o 90 EUR více, než bylo uvedeno v rezervaci a než jsem očekával. S tímto jsem se zatím jinde nesetkal.

3. Automobil měl na sobě mnohem více poškození, než bylo uvedeno v listu. Kdybych věřil Firefly, určitě bych za ně následně platil.

0 Citovat

mirjur napsal(a):

 Doplňuji, že očekávané půjčovné bylo cca 17 EUR/5 dní.


A na čem si myslíš že ta půjčovna vydělává když ne na půjčovném?? Lidská hloupost se nabízí, ne?


0 Citovat

tiez rozmyslam nad tym delpaso, so vsetkymi ich packagmi je to 10 euro na den a este by som to vykryl icarhireinsurance

0 Citovat

Obecně u Španělska je u většiny agregátorů uváděno u těch nejlevnějších full-empty. Pak si to náležitě vyberou částkou 2-3€ za litr.

0 Citovat

No, pro jistotu jsem se znovu podíval na nabídku ECR pro Málagu (na listopad) a všechno je to full-full s cenami od 45CZK/5 dní. Full-empty jsem neviděl. Spíš nabízejí to dopojištění.

0 Citovat

inak to delpaso dokonca 1 cent za den ... normalne to laka riskunut s icarhire :D

0 Citovat

v Malaze jsme půjčovali u Centauro za 36E/13dní, full-full, pojištění chtěli prodat, měli jsme externí. Záloha na benzín a depozit vráceno do 2 dnů.



0 Citovat

jo to som pozeral, ale najlacnejsie tam maju teraz za 14 euro den + s tym flex fuel priplatkom

0
12 reakcí