Na strankach Leo Express lze zabookovat a zakoupit jizdenku pouze 60 dnu predem, dale to jiz system neumoznuje a ani nepusti. viz: http://www.le.cz/ (zkousel jsem na zari 2014) Na webu Idosu (viz: http://jizdnirady.idnes.cz/vlaky/spojeni/ ) mam po zvoleni dne a vlaku Leo moznost po kliknuti na ikonku "Kup" zakoupit jizdenky i vice nez onech 60 dnu, ktere z webu le.cz uskutecnit nelze. Jak to tedy je? Uznaji mi to? Dostavam se tam totiz na zajimave ceny z Ostravy do Prahy za 99 Kc  .

Leo Express

Založil ve fóru Železniční doprava

Jen jedenáct? No to hned valím první víkend v září :D

Dělám si prdel, je to fajn, že se někdo snaží expandovat. Známí jeli před 3 týdny Ostrava- Lvov a byly nadšeni. Teda z města. Do busu je prý nikdo už nikdy nedostane :)

Já to vidím na kombo let KTW-IEV-LWO + vlak.

0 Citovat

jo..alebo do Lvova lieta Wizz z Wroclavi..to je dobra alternativa, teda aspon pre zeme ceske :D

inak po zemi nejaky polskibus do Przemyslu a odtial vlakom za 2 hodky aj s kontrolou.

0 Citovat

Díky za tipy.

Marně čekám, kdy se Polski uráčí stavět i v Ostravě. Má to po cestě, tak nechápu o co jde.

Jinak, když už jsme ve vláknu Leoša, tak jsem viděl že už v Polski dostali licenci a chystají se spustit kolejovou přepravu. Viděl jsem nějaký návrh promo akce PRG-KRK za 120,-kč ale to je zatím věštění z křišťálové koule...

0 Citovat

ahoj, mám k dispozici 30 % slevu na Leo Express, kdo má zájem, pište na email servisserver@seznam.cz datum cesty, odjezd, odkud a kam a obratem vám pošlu cenu

0 Citovat

Ahoj, zitra letim z Pardubic do Londyna. Cestu z Prahy do Pardubic jsem mel zajistenou pres Leo Express. Dnes ani ne 24hod pred cestou mi Leo zrusil spoj. Je mozne z nich dostat vetsi kompenzaci nez 50% z ceny jizdenek?.. tech cca 50,- mi prijde jako slabe odskodne za ty komplikace a jeste kdyz nyni dam za novou jizdenku mnohem vice nez kdyz jsem ji kupoval pred mesicem. Dekuji za odpoved.

0 Citovat

a keby si neletel do Londyna, tak by to az tak nevadilo? :) ais viac sa neda uhrat, tuto ziadne EU261 nefiguruje

0 Citovat

Kdybych neletěl do Londýna tak by záleželo na důvodu cesty zda by vadilo či ne, ale teď to dost vadí.

0 Citovat

ja len tak, ze v pripade nejakej kompenzacie dovod cesty nema nejaky vellky zmysel :)

0 Citovat

Já si myslím, že do Pardubic se snad zvládneš dostat, jezdí tam několik desítek vlaků denně :) To že Ti to zrušili je sice blbé, ale nic víc než cenu jízdenky zpět nedostaneš - viz Smluvní přepravní podmínky čl. 4.1

0 Citovat

ahoj, mám k dispozici 30 % slevu na Leo Express z ceny běžné dospělácké jízdenky, kdo má zájem, pište na email servisserver@seznam.cz datum cesty, odjezd, odkud a kam a obratem vám pošlu cenu

0 Citovat

Mam taky na prodej voucher na libovolnou cestu zdarma v siti Leo Express (Cesko, Slovensko, Polsko, Ukrajinsko, Rakusko a Nemecko + Madarsko) mozne taky spojeni loucit: bus+vlak, vlak+minibus, bus+vlak+bus, ...

Trida economy

Cena: 390 Kc

Pokud mate zajem, staci napsat mi soukromni zpravu tady, na foru :)

0 Citovat

Nestihnu využít jízdenku pro 1osobu Krakov 13:20 Bohumín 16:12 Praha 19:39 v business třídě Leo Express kombinace autobus-vlak na neděli  4.3. 2018  Měl by někdo zájem?  Případně jen na část vlakem Bohumín-Praha?  Prosím SZ případně zelig11@seznam.cz

0 Citovat

Muzete ji stornovat online pres zadani kodu storna a jizdenky ;)


A pro vsechny ostatni, moji nabidka nadale plati :)

0 Citovat

Jízdenka zrušit nejde, byla zaplacena přes podobný voucher, který tady nabízíte.  

0 Citovat

Nějaká osobní zkušenost s tou kombinace vlak-bus z Prahy do Krakowa v business?

Ty recenze na tripadvisoru(obecně na Leo) nic moc tedy ..

Normálně jezdím tím přímím EC s ČD,ale tentokrát by se mi hodil dřívější příjezd.

0 Citovat

Vlak za mě super, bus standard... Ze začátku měli dost problémy s dochvilností, ale věřím, že tohle už vyřešili.

0 Citovat

Za stáhnutí a přihlášení se do jejich aplikace je, jako bonus,  příjemný voucher na 123kc

0 Citovat

dastr napsal(a):

Za stáhnutí a přihlášení se do jejich aplikace je, jako bonus,  příjemný voucher na 123kc

Malou nepříjemností je pouze kvalita této aplikace. Nedivte se, když se vám zasekne uprostřed placení nebo bude při vyhledávání tvrdit, že nejste připojeni k internetu.

0 Citovat

Tak za mě poprvé a naposledy (Praha - Krakow) - zlaté EC Cracovia s ČD (píšu právě z tohoto vlaku)

Koupil jsem business jako vlak v pohodě co se pohodlí týče,ale jinak wifi prakticky nepoužitelné a nejvíce mě dostalo WC nevím kolik jich ta souprava má (snad jen 2?),ale stát frontu na záchod více jak deset minut no to je moc tedy!

Bus byla tragédie přijel nějaký náhradní s nervózním poským řidičem  stewardka žádná,wifi žádné,WC mimo provoz a o business místech a avizovaném občerstvení v ceně jsem si mohl nechat zdát ..

0 Citovat

Nebyl to bily bus Strychalski? 

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

Nebyl to bily bus Strychalski? 

Jestli Strychalski to netuším,ale  bílý byl ..

0 Citovat

lma napsal(a):

 nejvíce mě dostalo WC nevím kolik jich ta souprava má (snad jen 2?)


Černé Šaliny co LEO používá jsou určené pro příměstskou a regionální dopravu.

0 Citovat

Cestování s Leoexpress se rovná naprosté katastrofě. Díky zpoždění vlaku, které činilo přes 40 minut, jsem nestihla následující spoj do Mnichova. Tudíž jsem požadovala kompenzaci, neboť mi jízdenka propadla a já musela koupit jízdenku na poslední chvíli, která stala jednou tolik. S požadavkem na uhrazení rozdílu mě slušně poslali někam, že je jim to tak max. líto. Čekala jsem kompenzaci alespoň v podobě jedné jízdy do Prahy zdarma, ale ani to se nestalo. 

Hlavně že se na web stránkách tato společnost chlubí, jak spolupracuje se společností FlixBus. Když však přijde na lámání chleba, přehazoval Leo řešení na FlixBus. Což jsem už vůbec nepochopili, když tento autobus jel na čas. 

Nemluvě o stevardce, která byla nepříjemná, arogantní, neochotná a drzá. 

0 Citovat

Příště zkuste ČD, tam by problém v případě zpoždění nenastal. Navíc je celá cesta vlakem za cenu 600-700Kč v relaci Ostrava - Mnichov.

0 Citovat

Pri ďalekých cestách je meškanie do jednej hodiny (pri všetkých druhoch dopráv) bežné a preto je s ním treba počítať pri prestupoch a zistiľ si aj spojenie v prípade meškania. "Súkromní" dopravcovia sú dobrí na priame cesty, ale absolútne nevhodní na cesty s prestupom. SDAN dobre odporúča ČD, ČD je dopravca obsluhujúci veľkú sieť a pri zmeškaní prípoja Vás dopraví ďaľším vlakom.


0