O prázdninách se chystáme do těchto tří zemí. Doletíme do Kutaisi, kde si chceme půjčit auto a pak jet do Ázerbajdžánu (Baku) a Arménie. Chci se zeptat, jestli s touto trasou má někdo zkušenost, jestli musíme zpátky do Gruzie a pak Arménie, popřípadě čemu se vyhnout. Díky :) .

Autem - Gruzie, Arménie, Ázerbájdžán

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

O prázdninách se chystáme do těchto tří zemí. Doletíme do Kutaisi, kde si chceme půjčit auto a pak jet do Ázerbajdžánu (Baku) a Arménie. Chci se zeptat, jestli s touto trasou má někdo zkušenost, jestli musíme zpátky do Gruzie a pak Arménie, popřípadě čemu se vyhnout. Díky :)

0

Pro začátek bych si nastudoval minimum geopolitických reálií tohoto regionu, dozvíte se například, že přechod pozemní hranice mezi Arménii a Azerbajdžánem je velmi problematický, ne-li rovnou nemožný. 

0 Citovat

Nejspíš ani nenajdete spolehlivou půjčovnu, která by vám půjčila auto, se kterým byste mohli do Ázerbajdžánu:

https://www.tripadvisor.com/Show...orgia.html

Jeďte do Baku a zpět vlakem a pak si půjčte auto na Gruzii a Arménii.

0 Citovat

S tím vlakem to nezní špatně, děkuji za info.

0 Citovat

Cars4rent v Tbilisi( na Shalva Dadiani st.  10 minút peši z Tavisuplebis Moedani) máme 2 krát overené, spoľahlivé, za poplatok môžeš ísť do Arménska a auto tam aj v Jerevane nechať. Plus nechcú kreditky, booknes z domu, tam zaplatíš na mieste a hotovo  Ja by som začala v Azerbajdžane asi by som riešila dopravu s miestnymi , do Tbilisi už potom vlakom a tam požičať auto. 

0
4 reakce