Zdravím všechny cestovatele. Na začátku Dubna se chystáme na Kypr do města Paphos, znáte někdo zde/na letišti Paphos půjčovnu aut která nevyžaduje kreditní kartu případně deposit? Na Mallorce jsme takovou našli bez problému, tak si říkám, že i zde by mohla nějáká působit. Zatím jsem však našel jen celkem pochybné společnosti (např. téměř nefunkční stránky apod.) máte někdo zkušenosti? :)Předem děkuji za rady.DK. .

Půjčení auta - Kypr Paphos

Založil ve fóru Půjčení auta

15 reakcí

Zdravím všechny cestovatele. Na začátku Dubna se chystáme na Kypr do města Paphos, znáte někdo zde/na letišti Paphos půjčovnu aut která nevyžaduje kreditní kartu případně deposit? Na Mallorce jsme takovou našli bez problému, tak si říkám, že i zde by mohla nějáká působit. Zatím jsem však našel jen celkem pochybné společnosti (např. téměř nefunkční stránky apod.) máte někdo zkušenosti? :)

Předem děkuji za rady.

DK.
0

Urcite nejaka bude .my jsme bohuzel leteli do Larnaky , navic  to bylo o vanocich ,auto jsme meli od mistni pujcovany ,ale pres  Economycar  a dopojistoval jsem primo u nich  a dostali jsme  vetsi auto nez jsme ,meli objdnane a;e je to jeste v dobe  kdy pak dalsi rok krachnul Skyeurope 

Myslim , ze na Kypru alesppon v te  recke casti coz je i Paphos  to bude podobne  jako v Recku na ostrovech
0 Citovat

Nakonec vyzkoušíme Thasos car hire. Stránky vypadají dost pochybně, ale majitel normálně komunikuje přes email. Po dovolené můžu poreferovat, kdyby se to v budoucnu někomu hodilo ;)

0 Citovat

Urcite napis mozna Kypr zkusime znovu ,zajimalo by me zda se  muze  autem pak  do turecke casti bez  priplatku ,tehdy se nesmelo a podle vseho to tam muze byt hezke a levnejsi nez  v recke casti   byli jsme jen mrknout v Agia Napa   posledni den co jsme pak uz odletali , dal uz to bylo turecke  ,ale s Paphosu  je to pochopitelne uz prilis daleko .

Urcite doporucuju  Troodos Mountains  a  taky  do prirodni rezervace Akamas a  Lara bay   

0 Citovat

Elephant. Stačí jim debetní karta, deposit byl 500 eur

0 Citovat

Zdravím všechny!

Řešíme stejný problém. Nedaří se nám najít solidní místní autopůjčovnu v Paphosu. Hledám něco levného, ideálně bez depositu a hlavně takovou, kde zapůjčení dětský sedačky nebude stát jako celý půjčovný. Máte někdo ještě další zkušenosti?

Předem velké díky!

E.
0 Citovat

My jsme taky měli z půjčovny Elephant a super. Blokli si něco na kartě, ale jen po dobu půjčení, než jsme byli doma, už byla blokace zrušená. Předem žádná záloha. Byli jsme v květnu. 

0 Citovat

Jo a potřebovali jsme 2 sedačky. Nic levnějšího jsem nenašla.

0 Citovat

A sedačky jste měli gratis?

0 Citovat

No to si nepamatuju. Zkus jejich kalkulátor nebo napsat mail. Myslím, že to byla rozumná cena (ne jak za celé auto, jak to někde vychází).  Letos snad povezeme podsedáky co jsem se dívala na možnosti na letišti :-(

0 Citovat

Děkuju za radu, zkusím kouknout

. Na webu nabizi Thrasos včetně sedačky, jenže je to opravdu jen na komunikaci mailem, jak je v příspěvku od Dominika. My už tam jednou psali, ale bez reakce. Což přisuzuju funkčnosti webu, jelikož jsme to vzali pres kontaktní formulář.
0 Citovat

Proc si nevezmete svoje sedacky nebo podsedaky??  Pak to nemusite resit... 

0 Citovat

online jsem nenašel nic zajímavého, nakonej jsem bral auto v noname půjčovně v ulici Pyramou za 25e bez depozitu nebo potřeby karty. Paní sice zkoušela nějakou fintu s tím, že se platí za každý započatý den, ale nakonec jsme si to vyříkali. Taky v kanceláři prodávala vlastnoručně pletený kabelky :)

Obešel jsem ten den půjčoven asi 20, byl to duben/květen, všude mi řekli, že už je HighSeason a pod 30e/den cena nepadala.

edit: chtěl jsem automat, pojištění full. Manuál šel sehnat o pár éček levněji.

0 Citovat

Leonard-taky jsme nic moc nenašli. Nakonec jsme oslovili Thrasos a Elephant. U Thrasose je to, jak píše Dominik, velká neznámá. Stránky stojí za to. Každopádně vedou stejnou politiku jako na Kanárech, takže depozit nula, full pojištěni, sedačka v ceně. Uvidíme, jestli budou reagovat a jaká bude reálná cena.

Elephant nemá podmínky tak jednoznačný. Tam vychází cena, tuším, 175€/10 dní.
0 Citovat

Leonard napsal(a):

Obešel jsem ten den půjčoven asi 20, byl to duben/květen, všude mi řekli, že už je HighSeason a pod 30e/den cena nepadala.

Tak to je ideální způsob jak strávit den dovolené... ;) Na billiger-mietwagen.de vidím nabídky půlka dubna, začátek května kolem 15 EUR za den s komplet pojištěním.

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Tak to je ideální způsob jak strávit den dovolené... ;) Na billiger-mietwagen.de vidím nabídky půlka dubna, začátek května kolem 15 EUR za den s komplet pojištěním.


No, taky že jsem z toho radost neměl :D  Billiger jsem před rokem ještě možná ani neznal, nicméně za dva týdny letím na Madeiru a na 99 % to přes ně poprvé vezmu ;)

0
15 reakcí