Zdravim. Mam dotaz. Ted jsem v autobuse směrem Berlín. Jedu na. Stanic ZOB am Funkturm a problem je ze tam budu v celou a za 65 minut se zavírá brána. Mam jen příruční  zavazadlo takže se nemusím odbavovat. Jak se nejrychleji dostat z vašich zkušenosti na letiště a stihnout to? Diky moc. Budu jeste googlit. Ale asi bych vzal taxik. To by mělo byt do 20 eur.  .

Nejrychlejší cesta z ZOB am Funkturm nám letiště

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

11 reakcí

Zdravim. Mam dotaz. Ted jsem v autobuse směrem Berlín. Jedu na. Stanic ZOB am Funkturm a problem je ze tam budu v celou a za 65 minut se zavírá brána. Mam jen příruční  zavazadlo takže se nemusím odbavovat. 


Jak se nejrychleji dostat z vašich zkušenosti na letiště a stihnout to? Diky moc. Budu jeste googlit. Ale asi bych vzal taxik. To by mělo byt do 20 eur. 

0

Jinak letiště Tegel. 

0 Citovat

Taxík nejrychlejší, nebo lokálka z nádraží + bus

0 Citovat

Diky moc. Snad nějaký na nádraží rychle chytnu a co jsem našel cena je kolem 18 euro coz jde. 

0 Citovat

filip9500 napsal(a):

Diky moc. Snad nějaký na nádraží rychle chytnu a co jsem našel cena je kolem 18 euro coz jde. 

Tam jich bývá hodně,  případně Uber

0 Citovat

Taxik z letiště na ZOB jsem platil 17 eur. 

0 Citovat

Tak Ja to stejne nestihl. Berlin byl zasekanej ale co :D. Těch 600 Kč za letenku me nevtthne a priste raději s větší rezervou. Bylo to na poslední chvili a rozhodl jsem se až dneska :D

0 Citovat

A kam jsi měl finálně namířeno? Tegel by měl být z ZOB blíže než Schönefeld.

0 Citovat

Na Mallorcu. Ale mel jsem čiste jen letenku. Ubytování shanim až na místě většinou. 

0 Citovat

Jinak jsem dorazil na nádraží  südkreuz. Na finální stanici by to trvalo jeste dlouho kvuli dopravě a taky mel řidič povinnou přestávku. Ze südkreuz to jde i vlakem. Ale uz nebyl cas. Byl jsem tam 15:30 a taxíkem nějakých 30’minuf diky dopravě. A 16;05 se zaviralo

0 Citovat

Tak to neslo stihnout :/ priste treba vzit jeste vetsi rezervu asi

0 Citovat

Mel jsem to naplánované jen tak tak. Nebýt dopravy, vše bych stihl akorat. Ale jeste rano jsem nevěděl jestli vůbec vyrazim. Hodin před odjezdem z Prahy jsem se zbalil, vzal jen to nejnutnější a vyrazil. Jelikož mam par dni volna, tak mi cesta tak nevadi. 

0
11 reakcí