Ahoj, ma nekdo s touto sluzbou zkusenosti? Nektere ceny za transfer mi prijdou doslova za hubicku, tak bych byl rad za jakoukoliv zkusenost. Dekuji :-) .

hoppa.com - zkušenosti

Založil ve fóru Autobusová doprava

My používáme Hoppu taky už hodně let,a skoro vždy v pohodě, když auto/bus do cca 10min nedojde,je třeba volat tu jejich emergency linku,a oni zjišťují,kde je, většinou má jen zdržení ale už se nám stalo,že prostě na nás zapomněli,tak poslali pro nás jiné auto,a jednou ve Španělsku neměli blízko nic,tak jsme byli domluvení, ať si vezmeme taxi (60km),a oni to pak proplatí,po příjezdu jsem jim jen nascanovala účtenku,a do týdne jsem měla peníze

0 Citovat

Jasně, chápu, nicméně jak už jsem říkal. Volat v této zemi přes roaming na nějaké jejich infolinky = utratit za minutu defacto stejnou částku jako mě stál odvoz samotný (pokud by se tedy uskutečnil). No, uvidím, jak se vyjádří.

0 Citovat

Tak jsem dostal písemnou omluvu a vrátili mi zpět částku za neuskutečněný transfer. Taxi mi však prý bohužel bez účtenky proplatit nemohou. Takže pokud se toto někomu v budoucnu stane, nezapomeňte si od taxikáře vzít doklad.

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes INTUI.TRAVEL zatim to vždy bylo bezchybne - http://tonzes.com/taxicz.htm

0