Ahoj, nemáte zkušenosti jestli se jde přímo dostat buď z letiště Luton nebo Stansted přímo busem nebo vlakem do Liverpoolu popř. Manchestru abych nemusel jezdit do Londýna? A kdyby ne tak jak nejlevněji z Londýna do Liverpoolu popř. Manchestru. Letenky z Prahy přímo do Manchestru na termin 25.9.2014 cca uz vychází draho, levněji vyjde Brno, popř. Ostrava Stansted nebo wizzar z brna do Lutonu. Díky moc za tipy .

Z letiště Luton nebo Stansted do Liverpoolu

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

4 reakce

Ahoj, nemáte zkušenosti jestli se jde přímo dostat buď z letiště Luton nebo Stansted přímo busem nebo vlakem do Liverpoolu popř. Manchestru abych nemusel jezdit do Londýna? A kdyby ne tak jak nejlevněji z Londýna do Liverpoolu popř. Manchestru. Letenky z Prahy přímo do Manchestru na termin 25.9.2014 cca uz vychází draho, levněji vyjde Brno, popř. Ostrava Stansted nebo wizzar z brna do Lutonu. Díky moc za tipy

0

Podivej se na autobusy National Express, ktere jezdi z obou letist a nabizi spojeni do spoustu mist po Anglii. Dalsi moznost (podle casu priletu) je jet do mesta treba s easybusem a pak jet z centra Megabusem do Liverpoolu. Bus bude asi levnejsi nez vlak, ale porad se vyplati porovnat cenu (ceny vlaku najdes treba na strance virgin train).

0 Citovat

Z letiste v Manchestru jezdi primy vlak do Liverpoolu za 14.50 GBP. podivej se jak to jezdi pres http://www.nationalrail.co.uk.

jinak jak uz bylo psano, zkus porovnat nationalexpress.com s megabus.co.uk. Urcite bude pro tebe lepsi letet na Luton, protoze Liverpool je tim smerem. Ze stanstedu budes muset stejne pres Londyn tim smerem.

Jinak 25.9. se da letet s Easyjetem Berlin - Liverpool za 50 GBP. Z PRG se dostanes do BER lepe nez ze STN nebo LTN do LPL

0 Citovat

díky za info, večer prostuduju. Jinak jsem od Prostějova takže Berlín je trošku z ruky. Asi risnku týdenní pobyt s odletem a přiletem Raynarem do/z Bratislava. Jedu na víkend na fotbal takze potrebuji byt patek - utery (26.-30.9. v Liverpoolu nebo Manchestru, nejisté datumy zápasů) Z Prahy Easyjet do Manchesteru je v tech terminech uz drahej.

0 Citovat

Ryanair leta do Manchestru z Krakowa a pak tam jsou tam lety do Liverpoolu z Krakowa a Wroclavi. Snad o nich vis, ale napadlo me to jeste zminit, kdyby nahodou.

0
4 reakce