Čau,mate někdo zkušenost z půjčovnou na Jižním Kypru,která nemá v podmínkách zákaz přejezdu na Severní?Rád bych z Larnaky zajel na tři dny na sever  .Vím že se na hranicích platí něco jako povinné ručení za 20E .Nebo víte o nějakém klasickém připojištění u nás,které by mě pokrylo případné problémy při drobné nehodě na severu.Na jihu si auto budu brát s plným krytím,dík.  .

Půjčovna na Jižním Kypru s povolením na Severní

Založil ve fóru Půjčení auta

2 reakce

Čau,mate někdo zkušenost z půjčovnou na Jižním Kypru,která nemá v podmínkách zákaz přejezdu na Severní?Rád bych z Larnaky zajel na tři dny na sever  .Vím že se na hranicích platí něco jako povinné ručení za 20E .Nebo víte o nějakém klasickém připojištění u nás,které by mě pokrylo případné problémy při drobné nehodě na severu.Na jihu si auto budu brát s plným krytím,dík.

0

Řeším to v mém cestopisu o Kypru - https://www.cestujlevne.com/cest...kypru-1231

Všechno popisuju tam, ale zkráceně i tady = Výsledek byl, že ty nadnárodní půjčovny typu Hertz, atd., to neumožňují, takže to chce sehnat nějakou místní. My vybrali Cosmos. Nesídlí přímo na letišti v Larnace, ale auto ti tam dovezou a pak jim ho tam zase předáš. Přejezd na sever je s nimi teda v pohodě a ano na hranicích zaplatíš za 3 dny s půjčeným autem 20 EUR

Připojištění u nás jsem raději přikoupil u AXY, ale žádnou pojistnou událost jsem neřešil, takže nevím, jestli by to bylo bez problému.

0 Citovat

Dík za odpověď a nasměrovaní na super cestopis!  Dost rad z něj asi využiji!  

0
2 reakce