Dobrý den, rád bych se zeptal na možnosti dopravy po Paříži. Přiletíme na CDG v pondělí. Z možností se mi nejvíce zalíbila Navigo, ale ta se v pondělí bude prodávat už na další týden 😟. Nelze třeba zakoupit předem online? Nebo jaké jiné možnosti při pobytu od pondělí do čtvrtka máme? Díky za odpověď Honza  .

Doprava po Paříži

Založil ve fóru Autobusová doprava

13 reakcí

Dobrý den, rád bych se zeptal na možnosti dopravy po Paříži. Přiletíme na CDG v pondělí. Z možností se mi nejvíce zalíbila Navigo, ale ta se v pondělí bude prodávat už na další týden 😟. Nelze třeba zakoupit předem online? Nebo jaké jiné možnosti při pobytu od pondělí do čtvrtka máme? Díky za odpověď Honza

0

v pondělí ještě koupíte na ten aktuální týden..až od pátka se prodává na další :)

https://www.nebudvorvan.cz/2018/...pariz.html

0 Citovat

Díky za odpověď. Dají se zakoupit přímo na letišti?

0 Citovat

ano dá se přímo na letišti...viz ten odkaz, který jsem poslala

0 Citovat

Navigo sa kupuje pri vstupe do metra. Len treba mat pripravene fotky.Je to najlepsia moznost pokial budete hodne vyuzivat metro.

0 Citovat

Připojím se s hloupoučkým dotazem. Když budu v Paříži na prodloužený víkend od pátku do pondělí, tak Navigo pro mě asi nebude to pravé ořechové... jelikož při koupi v pátek by platila karta až od pondělka? Díky, jsem z toho nějak zmatená :)

0 Citovat

Dobrý den, příští týden letím na letiště CDG, chtěl bych autobusem 351 na stanici National. Někde čtu, že jízdenka stojí 2,1eur a jsou potřeba koupit tři na celou cestu? Děkuji za reakci.

0 Citovat

Děkuji za vyčerpávající odpověď 

0 Citovat

liborchalupa napsal(a):

Dobrý den, příští týden letím na letiště CDG, chtěl bych autobusem 351 na stanici National. Někde čtu, že jízdenka stojí 2,1eur a jsou potřeba koupit tři na celou cestu? Děkuji za reakci.

 

v kolik prosim mas prilet na CDG? Ja jsem koupil naivne vecerny let do Parize a zjistil jsem, ze 350 jezdi do 22:00 a 351 do 21:18 (2x 2,1€).

jinak bus 350 te odveze na "Gare de l'Est" nebo první metro "Porte de la Chapelle", line 12).

s jizdenka mi pomohlo toto video, planuji tam cestu 1.10, kez ti to pomuze take (je fajn mit plan B, pokud by byla stavka, coz je tam velmk caste - co jsem slysel).

https://www.youtube.com/watch?v=BmNK1JLZyqA

0 Citovat

Díky za odpověď 👍🏼.Letím 6:30 z Prahy, takže ráno 🤓. Plánuji 351 na konečnou, tak snad to klapne v Paříži jsem ještě nebyl.

0 Citovat

dohledal jsem ještě, že pokud si vybereš bus 351 a půjdeš na bus stop "Nation - Trone" (konečná, cca 1:12 hod cesta, cca 27 zastávek ), tak jízdenka dle oficiálního webu je 2,1€ (pokud se cesta přeruší a využiješ další linku busu tak je to dalších 2,1€)

štastnou cestu

odkaz zde: https://me-deplacer.iledefrance-...amp;sens=1

0 Citovat

Super informace 👍🏼. Za 2,1 eur to bude pěkných 27 zastávek 🤓. Ale stejně je to podezřele levné 🤔🙂.

0 Citovat

Tak jsem se ve zdraví vrátil 🤓a je to tak, jak se zde psala.

Z letiště ( CDG )za 2,1 euro 🤓super, cestování po Paříži metrem a RER , taky dobrý. Jediný zádrhel byl najít na letišti zastávku na BUS 351, ale po hodině jsme ji našli, vláčkem jsme dojeli na Terminál 1.😉

Jinak žádný problém 

2 Citovat

hint pro dalsi cestovatele, bus 351: https://www.ratp.fr/sites/defaul...292404.pdf

kde lze nastoupit do 351

 


img-4068.jpeg

0
13 reakcí