Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli by mi někdo poradil/poskytl informace ohledně dopravy v San Diegu. Ve městě budu pracovně týden a zajímalo by mne, jak se nejlépe dostat z letiště, kde sehnat lístky na městskou, jestli se dají koupit přímo na letišti, kolik cca stojí a co by bylo třeba nejvýhodnější, jestli existuje nějaký týdenní lístek apod.  Už teď vím, že každý den se budu určitě muset dopravovat z hotelu na místo konference a  raději bych upřednostnila městskou dopravu před taxi/Uber apod.   Dokázal by mi někdo poradit? Předem moc díky!  .

Doprava San Diego

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

2 reakce

Ahoj,

ráda bych se zeptala, jestli by mi někdo poradil/poskytl informace ohledně dopravy v San Diegu.

Ve městě budu pracovně týden a zajímalo by mne, jak se nejlépe dostat z letiště, kde sehnat lístky na městskou, jestli se dají koupit přímo na letišti, kolik cca stojí a co by bylo třeba nejvýhodnější, jestli existuje nějaký týdenní lístek apod. 

Už teď vím, že každý den se budu určitě muset dopravovat z hotelu na místo konference a  raději bych upřednostnila městskou dopravu před taxi/Uber apod.  

Dokázal by mi někdo poradit?

Předem moc díky!

0

Po meste jezdi autobusy a tramvaje. Da se platit cash u ridice, tydenni jizdenku myslim maji. Da se dohledat pres google. Z letiste jsem nejel, ale ty autobusy jsou v pohode.  Proti LA je to tam mnohem lepsi, ale drazsi

0 Citovat

O autobusech z letiště se píše tady: https://www.cestujlevne.com/letiste/san-diego

Samozřejmě, že se dají lístky koupit na letišti. Tady píšou kde: https://www.sdmts.com/schedules-...me/airport

O lístkách  je tady: https://www.sdmts.com/fares-passes

Jinak centrum je tak malé, že jsem tam při několikadenním pobytu chodil všude pěšky včetně na pobřeží a parku, nad kterým přistávají letadla. S dopravou mezi hotelem a místem konference těžko někdo poradí, ale to už si najdete. Příště doporučuju takové základní info rovnou googlovat (trvá to pár sekund) a ptát se když tak na něco, co se tak snadno najít nedá.

0
2 reakce