- Fórum
- Půjčení auta
- Mallorca - Jakou společnost vybrat na letišti k půjčení auta ?
Mallorca - Jakou společnost vybrat na letišti k půjčení auta ?
Ahojte, již dvě hodiny na hotelu hledám společnost u které si půjčit v úterý auto Na letišti a vůbec se nevím rozhodnout, protože jsem Koukal na recenze a u většiny je to katastrofa 🙈 jako já sem Fanda AVIS - v USA depozit 100$ na 3 dni ale tu v Španělsku jsou nějako vysoké depozity a že vraj je problém s vracenim auta o 7:00 ráno. Víte poradit pretoze já už si nebudem rady :D
Ďakujem Vám veľmi pekne
Pokud bych si nevěděl rady, tak bych si žádné auto nepůjčoval. A jinak si vyber to, co ti nejvíc vyhovuje.
Měli jsme dvě auta dali nám 2x 200€ za nexistujíci bouli v kapotě. Dokonce jsem poprvé v životě volal na policii. Přijeli, řekli že jsou to zloději, že se to o nich ví a že se omlouvaj, že s tím nic nemůžou udělat. Banka moje taky nezvládla nijak reagovat. Byla to opravdu hořká zkušenost. On opravdu věděl, že mě okrádá a smál se mi zlomyslně do obličeje, nikdy vživotě jsem nic podobného nežazil, neviděl ani neslyšel.
Leonard napsal(a):Cože, fakt ? Tak to musí být něco, jsem si nikdy nemyslel, že může být někdo horší než Goldcarhlavně ne Wiber, protože to jsou ještě větší šmejdi než Goldcar
Leonard napsal(a):hlavně ne Wiber, protože to jsou ještě větší šmejdi než Goldcar
tak na Wiber si naozaj nemám prečo sťažovať. Prístup úplne v pohode.
Možnosť nahrať chyby do 2 hodín od požičania auta cez odkaz v maile.
Shuttle na letisko chodí každú chvílu.
Keby som išiel na Mallorku znova tak opäť beriam auto u nich.
Nevím proč lidi neustále řeší vlastní chyby. Co takhle zaplatit pojistku na spoluúčast? A když ne pojistku od půjčovny, tak je spousta levných variant. Icarhireinsurance - nejznámější a nejpoužívanější za cenu 55,-€ na celý rok po EU, nebo 110,- € cely svět.
Hele, podle mě si připlácet pojistku není žádná povinnost. Auto jsem měl jenom na cestu z letiště a na letiště. Nic jsem s ním neudělal a prostě mě o*ebali :)
V pohodě, vidím, že jsi to nepochopil. Povinnost to není. Alespoň se nebudou hojit na mně. Našli si svoji ovečku. Tak to bylo, je a bude.
Z desítek vypůjčení mi nikdy nic nestrhli, a přesto bych si nikdy nepůjčil bez pojištění, který stojí pár korun (externí).
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!