Ahojte, již dvě hodiny na hotelu hledám společnost u které si půjčit v úterý auto Na letišti a vůbec se nevím rozhodnout, protože jsem Koukal na recenze a u většiny je to katastrofa 🙈 jako já sem Fanda AVIS - v USA depozit 100$ na 3 dni ale tu v Španělsku jsou nějako vysoké depozity a že vraj je problém s vracenim auta o 7:00 ráno. Víte poradit pretoze já už si nebudem rady :D  Ďakujem Vám veľmi pekne   .

Mallorca - Jakou společnost vybrat na letišti k půjčení auta ?

Založil ve fóru Půjčení auta

Ahojte, již dvě hodiny na hotelu hledám společnost u které si půjčit v úterý auto Na letišti a vůbec se nevím rozhodnout, protože jsem Koukal na recenze a u většiny je to katastrofa 🙈 jako já sem Fanda AVIS - v USA depozit 100$ na 3 dni ale tu v Španělsku jsou nějako vysoké depozity a že vraj je problém s vracenim auta o 7:00 ráno. Víte poradit pretoze já už si nebudem rady :D 


Ďakujem Vám veľmi pekne 

0

Pokud bych si nevěděl rady, tak bych si žádné auto nepůjčoval. A jinak si vyber to, co ti nejvíc vyhovuje.

0 Citovat

hlavně ne Wiber, protože to jsou ještě větší šmejdi než Goldcar

0 Citovat

Fakt? Ja s nimi měl 2x dobrou zkušenost 🤔

0 Citovat

Měli jsme dvě auta dali nám 2x 200€ za nexistujíci bouli v kapotě. Dokonce jsem poprvé v životě volal na policii. Přijeli, řekli že jsou to zloději, že se to o nich ví a že se omlouvaj, že s tím nic nemůžou udělat. Banka moje taky nezvládla nijak reagovat. Byla to opravdu hořká zkušenost. On opravdu věděl, že mě okrádá a smál se mi zlomyslně do obličeje, nikdy vživotě jsem nic podobného nežazil, neviděl ani neslyšel.

0 Citovat

Leonard napsal(a):

hlavně ne Wiber, protože to jsou ještě větší šmejdi než Goldcar

Cože, fakt ? Tak to musí být něco, jsem si nikdy nemyslel, že může být někdo horší než Goldcar

0 Citovat

Leonard napsal(a):

hlavně ne Wiber, protože to jsou ještě větší šmejdi než Goldcar

tak na Wiber si naozaj nemám prečo sťažovať.  Prístup úplne v pohode.

Možnosť nahrať chyby do 2 hodín od požičania auta cez odkaz v maile.

Shuttle na letisko chodí každú chvílu.

Keby som išiel na Mallorku znova tak opäť beriam auto u nich.

0 Citovat

My měli Wiber a v pohodě.

0 Citovat

Za me Wiber ok diky cene, ale mel jsem all in.

0 Citovat

Nevím proč lidi neustále řeší vlastní chyby. Co takhle zaplatit pojistku na spoluúčast? A když ne pojistku od půjčovny, tak je spousta levných variant. Icarhireinsurance - nejznámější a nejpoužívanější za cenu 55,-€ na celý rok po EU, nebo 110,- € cely svět.

0 Citovat

Hele, podle mě si připlácet pojistku není žádná povinnost. Auto jsem měl jenom na cestu z letiště a na letiště. Nic jsem s ním neudělal a prostě mě o*ebali :)

0 Citovat

V pohodě, vidím, že jsi to nepochopil. Povinnost to není. Alespoň se nebudou hojit na mně. Našli si svoji ovečku. Tak to bylo, je a bude.

0 Citovat

Z desítek vypůjčení mi nikdy nic nestrhli, a přesto bych si nikdy nepůjčil bez pojištění, který stojí pár korun (externí).

0 Citovat

to Ridder, mám to stejně. A běžné půjčují Goldcar a její odnože InterRent, Rhodium. Na pickup oznámím pojištění excessu a je po přesvědčování. Oni vždy pochopi, že je to pro ně se mnou ztráta času a najdou si jiného hejla, který jim snese zlatá vejce.

0 Citovat

urcite bych si pujcila od spolecnosti Cicar a urcite bych si auto nikdy nepujcila od autopujcovny Goldcar. Ziji na Tenerife a zde jsme si pujcovali auto mnohokrat. Cicar jsou slusna a mnoha lidmi overena spolecnost, s Goldcar jsme naopak meli velke problemy. pripojuji odkaz na svuj blog pro vice info https://www.pruvodcetenerife.com...jcit-auto/

0 Citovat

Čaute...teď řeším auto na červen na Mallorce a jako nestačím se divit...na 3 dny od 5500,- a 5 dní od 7500?? To se chcou asi zahojit po corone ne? Před loni jsem měl auto na týden za 1400 🙄 na místě to asi nebude levnější co? Nemáte někdo aktuální zkušenost? Dík

0 Citovat

Čo bolo, bolo, terazky je covid. Predvlani podľa politikov neexistoval koronavírus. Ten tu samozrejme bol predvlani aj po minulé roky (samozrejme iný, nie covid19), ale nikto nerobil paniku.

Požičovne sa potrebujú po dvoch covid vlnách zotaviť a pripraviť sa na prežitie jesennozimnej 3. vlny. Záujem o požičanie auta aj napriek zvýšenej cene bude veľký.

0 Citovat

JJ, Mallorka bude letos🔝 v cenach.

0 Citovat

Kamila Tkadlecova  tu zjevne  vlozila reklamu  na Cicar , samozrejme Kanary a Mallorca  je nebe a dudy  v pujcovani  aut  Nikde neni tak  skvele pujcovani aut jako na Kanarech  Cicar je tam domaci a v pohode  ,ale vic pujcoven ma na Kanarech podobne podminky ,,ale tu se bavime o  Mallorce  Tam to je ted bida a taky jsem narazil na Wiber ..v cem muze byt problem ?  bez depozitu , a kdyz si dam plnou pojistku  vcetne  skla pneumatik a podvozku bez spoluucasti  tak co ?  Asi bych ale sel do jistoty  a volil neco co mam overene 

0 Citovat

Otázka je, jestli je to auto na Mallorce nutné. Pokud se jedná spíše o pobytový zájezd s několika výlety, tak na to by mohly stačit místní autobusy, které jezdí často, přesně a velmi levně (max 4,5e za jízdu kamkoliv při platbě v hotovosti, kartou levněji). Taky teda záleží na počtu osob, že...

0 Citovat

Wiber na Malorke mam overeny pred rokom cez Vianoce. Uplne v pohode, a bez problemov. Ale nepozeral som teraz ake maju ceny na leto.

0 Citovat

No ceny teď mají dost vysoké - v červnu cca 2200 kč za den...

0 Citovat

Prikláňam sa k Viberu. 2x to bolo s plným poistením uplne bezproblémové. Autá majú v Can Pastille, (2 km od letiska), na letisko majú kyvadlovú dopravu. 

Ale... objednávať si teraz auto na top sezónu bude veľmi, veľmi drahé... Pred 3 mesiacmi som na august na Menorce u nich zabookoval economy za 162 €/8 dní s plným poistením - teraz by to bolo okolo 500 €...

0 Citovat

Btw nebylo by tam levnější na týden dva koupit nějaký vrak z bazaru a pak ho znovu prodat? 😂

0 Citovat

Můžeš používat Uber, vyjde to levněji a nemáš problémy s parkováním.

0