Zdravím, máte někdo zkušenosti s vyhledávačem Omio? Mají i české stránky. Je to spolehlivé a má to nějakou výhodu? Anebo jen vyhledat spoj jako přes Kiwi a pak koupit u konkrétního dopravce? Konkrétně chci kupovat jízdenky po Itálii. Díky Roman  .

Omio - vyhledávač vlakových spojení

Založil ve fóru Železniční doprava

3 reakce

Zdravím, máte někdo zkušenosti s vyhledávačem Omio? Mají i české stránky. Je to spolehlivé a má to nějakou výhodu? Anebo jen vyhledat spoj jako přes Kiwi a pak koupit u konkrétního dopravce? Konkrétně chci kupovat jízdenky po Itálii.

Díky

Roman

0

Jízdenky po Itálii se dají kupovat přímo u Trenitalia nebo Italo, tak proč používat nějakého prostředníka? A od kiwi bych si nekoupil ani jízdenku na tramvaj.

1 Citovat

Přesně na to jsem se ptal. Já vlakem vůbec nejezdím, tak nemám tušení, jak funguje taková platforma a na netu toho o nich moc není. Letenky taky kupuji přímo u letecké společnosti, ale kiwi někdy použiju k vyhledání spojů. Na to to není špatné, ale samozřejmě, že bych si u nich nic nekoupil, nevidím důvod. Můj dotaz směřoval na to, jestli je nějaký důvod, proč koupit přes ně. Domnívám se, že ne, ale jak jsem psal, neznám tuto problematiku, tak jsem to nechtěl hned zavrhnout.  

0 Citovat

v Itálii na dlouhou vzdálenost je nejlevnější Italo, přepni na italskou verzi a většinou mají ještě promo 30/40%

https://www.italotreno.it/it

třeba zrovna teď, viz příloha

 

 


italo.png

1
3 reakce