Potřebuji pomoci s dopravou z vlakového nádraží v Poreči do hotelu Delfín v zátoce Plava Laguna  v Chorvatsku. Je to sice cca 3 km, ale budu sebou mít starší maminku. Děkuji předem za rady.  .

Jak se dostat v Poreči do hotelu Delfín?

Založila ve fóru Autobusová doprava

9 reakcí

Potřebuji pomoci s dopravou z vlakového nádraží v Poreči do hotelu Delfín v zátoce Plava Laguna  v Chorvatsku. Je to sice cca 3 km, ale budu sebou mít starší maminku. Děkuji předem za rady.

0

Taxi. 3 kiláky v něm snad zaplatíš, i kdyby to bylo 100 Kč/km... ;)

3 Citovat

Neviem nájsť vlakovú stanicu v Poreči, podľa tejto stránky https://www.myporec.com/en/trave...nsport/256 by do Poreča vlak ani nemal chodiť.

Ak by to bola doprava z autobusovej stanice, je to niečo cez 4 km a appky Bolt aj Uber mi ponúkajú ceny okolo 50 HRK, čo je podľa mňa akceptovateľná cena, ak máš so sebou staršiu osobu, ktorú nechceš vláčiť hodinu peši.

1 Citovat

Budovu nádraží v Poreči mají, ale vlak tam přijel naposled v roce 1935.

3 Citovat

Velmi děkuji za reakce. Špatně jsem si to srovnala. Vlak jede do Rijeky, my se potom potřebujeme dostat do Poreče do hotelu delfín. Omlouvám se a děkuji.

0 Citovat

https://www.arriva.com.hr/en-us/...jeka-porec

Z Rijeky je možné použít bus, společnost Autotrans d.d., cena je Kn 100-120 za osobu. Vzhledem k tomu, že pravděpodobně použijete Regiojet s příjezdem v 10:19, tak se nabízí bus s odjezdem ve 12:00. Netuším ovšem, jak je na tom RJ s dodržovaním času přijezdu. Nicméně moc jiných možností, než bus se mi dohledat nepodařilo. 

1 Citovat

Regiojet nabízí ke svým vlakům přípojné autobusy do dalších destinací na pobřeží. Poreč je jednou z nich. Dokonce jako jedna ze zastávek je uveden přímo ten hotel Delfín, ale do ní to neukazuje cenu. Je možné, že se jedná o nějaký partnerský hotel Regiojetu a autobus tam jede jen, když si u nich koupíte zájezd. Každopádně do Poreče do města se takto dostanete bez problému, cena je o 200 Kč vyšší než do Rijeky. Autobus bude určitě čekat na příjezd vlaku. Jízdenku je ovšem třeba kupovat společně s jízdenkou na vlak. Pokud už jízdenku koupenou máte, zkuste kontaktovat společnost Regiojet.

2 Citovat

Btw tento hotel, respektive tato hotelová síť vychází levněji přímo přes jejich web než Booking. Stejně jako spoustu dalších ubytování v Chorvatsku. 

0 Citovat

@Ridder: to samé platí i o spoustě ubytování v ČR, Rakousku, Maďarsku atd.

0 Citovat

@divan: Ok, díky za info. Skoro rok jsem nikde nebyl a dřív to tak určitě nebylo v takové míře. Teď je to asi normální. Booking měl v podmínkách pro hostitele, že nesmí nabízet levněji než Booking. 

0
9 reakcí