Stiahol som si appku varna ticket na mhd vo varne. Citam tu v sprievodcovy, ze sa cez nu neda kupit listok z letiska do mesta. Je to pravda? A este otazka, ked kupim naraz dva listky, platia pre dve osoby resp musi mat kazda osoba v mobile svoju appku?    .

Varna ticket

Založil ve fóru Autobusová doprava

3 reakce

Stiahol som si appku varna ticket na mhd vo varne.

Citam tu v sprievodcovy, ze sa cez nu neda kupit listok z letiska do mesta. Je to pravda?

A este otazka, ked kupim naraz dva listky, platia pre dve osoby resp musi mat kazda osoba v mobile svoju appku?

 

0

U autobusu 409 jsou dvě možnosti. Buď tam je pouze průvodčí a té se platí hotově nebo tam je automat, kde si člověk koupí lístek a pak průvodčí oskenuje čárový kód. Tím jsem jela zrovna včera ze Zlatých Písků a většina lidí si kupovala lístek. Někdo ji ukazoval čárový kód na mobilu, ale jestli to bylo z aplikace, to nevím.

0 Citovat

My kupovali lístky u automatu přímo v busu č.409, ten jezdí z letiště do centra a pak dal na Zlaté písky. Většina cestujících to tak dělala, nevšimla jsem si, že by někdo ukazoval mobil. Pokud tam není automat chodí průvodčí a lístky vám prodá. 

0 Citovat

Takze appka v pohode vyuzita na kupu z letiska busom c.409. kontrolorka uplne v klude pockala kym si listok kupim uz za pohybu busu.

Cena polovicna t.j 1lev vs 2 v automate.

Bohuzial, na jeden mobil sa da kupit len listok pre jednu osobu. Takze pri viacerych ludoch, musi mat kazdy appku v mobile.

Platba kartou v automate v buse neisla, len hotovost.

0
3 reakce