Ahoj,  chystáme se na Island a chtěl bych se zeptat ideálně s osobní zkušeností na půjčení auta. Kde jste si auto půjčili?každopádně to musí být SUV jelikož bude zároveň i naší postelí, zatím to vidím na booking kde je včetně pojistky, popř. KAYAK dále pokud máte někdo nějáké dobré rady/tip, třeba jak ušetřit nebo na nějáké zajímavé místo či cokoliv budu rád :)   díky  .

Island

Založil ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Ahoj, 

chystáme se na Island a chtěl bych se zeptat ideálně s osobní zkušeností na půjčení auta. Kde jste si auto půjčili?každopádně to musí být SUV jelikož bude zároveň i naší postelí, zatím to vidím na booking kde je včetně pojistky, popř. KAYAK

dále pokud máte někdo nějáké dobré rady/tip, třeba jak ušetřit nebo na nějáké zajímavé místo či cokoliv budu rád :)

 

díky

0

Na auto s postelí pro dva se podívej na tento cestopis: https://www.cestujlevne.com/cest...-aute-2249

0 Citovat

Blue Car Rental. Stacila debetna karta, mali sme plne poistenie, prebratie auta hotove za 10min, odovzdanie trvalo este menej. Auto Dacia Duster.

2 Citovat

Taky mam dobre zkusenosti s Blue Car, je to hned 200 metru od terminalu. Maji   same Dustery. Maji nektera ta auta obouchana, ale zas to nejak moc neresi, vzhledem k tomu jak vypadaji F cesty.

0 Citovat

Přidám tip na Geysir Car Rental, Duster mi tam mimo sezonu vycházel nejvýhodněji (55 € na den včetně jejich "Gold Insurance"). Férový přístup, žádné skryté poplatky, full/full, v době uzavření kanceláře v noci vyzvednutí klíčků v boxu na kód. Kancelář cca tři sta metrů pěšky od terminálu.

0
4 reakce