Ahoj, pojedeme ve ctyrech do Thajska a mame tam nekolik presunu napriklad Bangkok - Trat, Khao Yai - Ratchaburi apod.  Drive jsme to ve dvou resili vzdy vlakem, busem apod., ale ted jak jsme ctyri, tak chceme spis vyuzit nejaky privatni prevoz. Na netu jsem toho nasel mnoho, ale radsi bych pokud by nekdo mel nejake konkretni doporuceni treba na nejakeho zivnostnika nez na nejakou velkou prepravni firmu. Doporucite nekdo neco?  .

Thajsko - privatni preprava s ridicem

Založil ve fóru Půjčení auta

8 reakcí

Ahoj,

pojedeme ve ctyrech do Thajska a mame tam nekolik presunu napriklad Bangkok - Trat, Khao Yai - Ratchaburi apod. 

Drive jsme to ve dvou resili vzdy vlakem, busem apod., ale ted jak jsme ctyri, tak chceme spis vyuzit nejaky privatni prevoz. Na netu jsem toho nasel mnoho, ale radsi bych pokud by nekdo mel nejake konkretni doporuceni treba na nejakeho zivnostnika nez na nejakou velkou prepravni firmu. Doporucite nekdo neco?

0

Řešit až na místě. V ubytku budou určitě vědět a něco seženou. 

1 Citovat

To tak uplne nejde. Napriklad z Chiang Mai letime na DMK a pak potrebujeme presun do Tratu. To resit na miste nebo s hotelem moc nejde. To same treba Koh Chang zpet do BKK sice se muzu zeptat na miste, ale cenove to bude maximalne stejny, spis horsi, nez kdyz bych to zarezervoval dopredu pres nekoho. Spis bych uprednostnil nejaky ten kontakt na nekoho, kdo tam treba vyuzil opakovane nejakou OSVC... a byl spokojen :)

0 Citovat

Když jsme byli naposledy v Thajsku, tak jsme si v BKK půjčili auto a jeli se podívat na Ko CHang. Byla to cenově nejlevnější varianta. Řízení bylo taky ok, čekal jsem to horší.

0 Citovat

Nechápu, co tím chceš ušetřit. Koh Chang BKK je normální trasa, na který toho jezdí spousta a pro nás za pár korun. Nedovedu si představit OSVČ, který by ti to nabídnul za míň. Už jenom logisticky je to naprostý nesmysl.

0 Citovat

Jedeme DMK Koh Chang, nikoliv BKK. Z DMK na Koh Chang primo nejezdi nic, alespon jsem nic na netu nenasel. A usetrit tim chci penize a cas... Pristavame v poledne, pokud pojedem public busem, tak s Ekkamai a prijedeme tam pozde. Private transferem tam budem tak v sest vecer, coz je lepsi. Ted se snazim sehnat nejaky za slusnou cenu, vetisnou to stoji tak 5-5.5k bahtu, pocitam, ze se to da sehnat i levneji. Jako nesmysl mi to neprijde, ale respektuji tvuj nazor.

0 Citovat

3 minuty na googlu:

https://www.kohchangminibus.com/...g-auto.php

5300 THB z DMK az na Koh Chang pro 4 osoby mi teda prijde jako slusna cena a nic moc rychlejsiho a levnejsiho asi nesezenes

1 Citovat

Dobry, koukam, ze si nejak poradim. Bud nechapes muj dotaz, nebo akorat trolis. Doporucuji se v techto diskusich ridit tim, ze si prectu dotaz a bud vim a poradim anebo nevim, tak jdu treba na prochazku. Bohuzel je az prilis mnoho diskusi, kde se nekdo na neco pta a lide misto odpovedi na to, na co se dotazujici pta, nabizi alternativy nebo nesmysly :( Stylu asijsky obchodnik... Kde sezenu bezove kalhoty? Bezove nemame, ale zelena taky pekna.

1 Citovat

S tebou musí být asi zábava cestovat. Takže to otočíme. Jakou cenu by jsi si za ten odvoz představoval? 

2
8 reakcí