brali jste si nekdo minibus z ?bkk do koh kong? je mozne stihnout za jeden den z bkk do sihanoukvillu? .

bkk-koh kong

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

2 reakce

brali jste si nekdo minibus z ?bkk do koh kong? je mozne stihnout za jeden den z bkk do sihanoukvillu?

0

Mozna vrtulnikem smiley Jenom cesta busem z Phnom Penhu do Sihanoukvillu trva 4-6h ikdyz oficialni ma byt 4h tak neni (cca v pulce autobus ma 30min prestavky). Cesta z BKK na hranice Kambodze neco vezme, zalezi pokud jedes vlakem nebo busem.... doporucuju byt na hranicich brzo rano... ja osobne cekal na hranicich asi 5h!! Je to jeden z nejhorsich prechodu...

0 Citovat

Ahoj, my jeli z bkk do sihanoukville pred tremi lety. Z letiste v bkk jsme jeli primo minibusem do tratu, kde jsme prespali. Listky do Sihanoukville jsme koupili primo tam. Cesta z Tratu na hranice minibusem trvala asi 2 hodiny, pak se musi pesky prejit hranice. Dal jsme pokracovali lokalnim busem asi 3 hodiny bez klimatizace, coz bylo hotovy peklo na zemi... nakonec nas na jednom rozcesti posadili do dodavky, kterou jsme dojeli za hodinu do sihanoukville. Sakumprask cela cesta z Tratu do Sihanoukville trvala 9 hodin vc. 2 hodinoveho cekani na hranicich. Cena byla 600 thb na osobu.
Na cestu zpet jsme si vzali taxi na hranice za 50 usd a z hranic do tratu take taxikem a to za 400 thb. Cesta trvala 5 hodin.

0
2 reakce