Ahoj, nabízím voucher na bookaway.com v hodnotě 229 EUR s platností pouze do 16. 5. tohoto roku (uplatnění, nikoliv cesta). Cena je vzhledem k rychlému nutnému uplatnění 120 EUR.  .

Bookaway - prodám voucher

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

11 reakcí

Ahoj, nabízím voucher na bookaway.com v hodnotě 229 EUR s platností pouze do 16. 5. tohoto roku (uplatnění, nikoliv cesta). Cena je vzhledem k rychlému nutnému uplatnění 120 EUR.

0

Hmm… co 100EUR?

0 Citovat

Tak jestli tu dvacku nedas dohromady, tak ti dam slevu, at si vylepsim karmu 😉

0 Citovat

Dam dohromady i 229… lina huba hole nestesti.

0 Citovat

Mne je to jasny, urci si cenu a je tvuj, jsem vzdycky na***nej, kdyz neco propadne a uz jsem vyrostl z toho za kazdou cenu neco kupovat.

0 Citovat

Cenu jsem napsal… ferova cena je za me vzdy neco mezi 40-60% puvodni ceny… podle toho o co jde. Klidne muzume tyden pockat jestli ti nekdo neda vic. Je mi to burt.-) Uplatnil bych ho obratem. Mozna dotaz… zkousel jsem na strankach udelat rezervaci na hotel, ale nikde jsem nevidel policko pro vlozeni kodu… mozna jsem delal neco spatne.-)

0 Citovat

Posli mi mail, poslu voucher. Na cenu netlacim, malem jsem zapomnel, ze ho mam. Nedavno mi propadl voucher s BA za 13k a pritom mohl nekomu udelat radost.

0 Citovat

Nezkoušel jsem uplatnit,ale takto je to v mailu...

When you're ready to embark on your next adventure, simply apply the provided coupon code during the checkout process to redeem your credit.

If you have any further questions about your coupon you can visit our FAQ section or contact our support team.

Happy travels,

Bookaway Team

0 Citovat

Zda se, ze to nebere hotely.-(

Popremyslim… diztak se ozvu.

0 Citovat

Bohuzel hotely nebere, jinak bych vyuzil sam. Jinak dobry na lode a busy.

0 Citovat

Škoda, minulý týden koupený trajekty. 

0 Citovat

Tak zrusit a koupit znovu 😁

0
11 reakcí