Zdravím všechny cestovatele. kdo někdy měl zkušenosti s cestováním autobusem po Brazílii, máte někdo zkušenosti se stránkou Brasilbybus? Konkrétně se společnosti Expresso Adamantina (Sao Paulo - Porto Alegre). Do mailu mi přišel papír, kde bylo napsáno, že na toto potvrzení si mám jízdenku vyzvednout na pokladně na autobusovém nádraží. A na autobusovém nádraží mi řekli, že jízdenky netisknou a že si mám do autobusu nastoupit rovnou s tím papírem.  Tak jen jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s tou stránkou  .

Cesty autobusem v Brazílii.

Založil ve fóru Autobusová doprava

5 reakcí

Zdravím všechny cestovatele.

kdo někdy měl zkušenosti s cestováním autobusem po Brazílii, máte někdo zkušenosti se stránkou Brasilbybus? Konkrétně se společnosti Expresso Adamantina (Sao Paulo - Porto Alegre). Do mailu mi přišel papír, kde bylo napsáno, že na toto potvrzení si mám jízdenku vyzvednout na pokladně na autobusovém nádraží. A na autobusovém nádraží mi řekli, že jízdenky netisknou a že si mám do autobusu nastoupit rovnou s tím papírem. 
Tak jen jestli někdo z vás nemá nějaké zkušenosti s tou stránkou

0

no a kdyz jsi s tim papirem nastoupil do busu, tak se stalo co?

1 Citovat

Bus má jet až za 45 minut. Mně zajímaly jen zkušenosti 

0 Citovat

Jiste jsi bez problemu nastoupil, tak necht tato 21,5 hodin dlouha cesta rychle ubiha.

Boa viagem!

4 Citovat

Vášnivý Cestovatel napsal(a):

Bus má jet až za 45 minut. Mně zajímaly jen zkušenosti 

Tak teď už máš zkušenost vlastní, tak by ses mohl podělit, ne?

1 Citovat

Jojo jedeme v pohode. Prý tam proběhla menší reorganizace, proto netisknou jízdenky..a samozřejmě protože to je Jižní Amerika, tak se neobtěžovali poslat mail 😌

1
5 reakcí