Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Stále platí

jurasek napsal(a):

30 % sleva na Flixbus, cena 40 kč, kdo má zájem napište si na servisserver@seznam.cz

0 Citovat

Stále táhni

0 Citovat

další kódy na slevu 30 % na Flixbus k dispozici, cena 40 kč, kdo má zájem tak pište na email servisserver@seznam.cz, nelze použít na vánoční jízdenky v období 16.12.2019 až 5.1.2020

0 Citovat

Stále táhni žide!

0 Citovat

portfolio na zlavy ma velke :D

https://www.google.com/search?q=...0seznam.cz

0 Citovat

Zlava 3€ na spiatocnu cestu

UCU343TKRF

0 Citovat

20% CEE279T7D39, CEE27GV7N77


15% CEE28AKARKR
0 Citovat

30 % sleva na Flixbus , cena 40 kč, kdo má zájem tak pište na email servisserver@seznam.cz, nelze použít na vánoční jízdenky v období 16.12.2019 až 5.1.2020, pár kódů ještě k dispozici.

0 Citovat

Legenda, alebo nemôžete mu niekto zaplniť email spamom?

0 Citovat

tonic napsal(a):

Legenda, alebo nemôžete mu niekto zaplniť email spamom?

Super nápad! Chtělo by to nějakou Popelku, která by se na něm pěkně povozila. 

0 Citovat

2x 40% Zlava na tychto priamych linkach, platna len do dnesnej polnoci 0 Kč (Poslem v sukromnej sprave pre ludi s 50+ prispevkami na fore)


    PO – KE– RV – RS – LC – ZV – NR – Bratislava – Viedeň – Salzburg – Mníchov

    PO– KE– Budapešť – Bratislava – Viedeň – České Budějovice – Český Krumlov – Horní Planá

    PO– KE– PP – LM – RK – ZA – PB – TN – Brno – Praha – Plzeň

0 Citovat

Nějaký s platností na zítra (tedy přes Vánoce)? Jestli někdo máte tak klidně prosím do PM. Díky.

0 Citovat

Ahoj, nabízím kod na 15% slevu na všechny autobusové linky jedoucí přes ČR, musi se uplatnit do 31.12., plati na jizdy po 5.1. :) Snad nekdo vyuzije.


CEE949TLUYR



0 Citovat

28Kč flixbus:

CDU42TXG6AT

0 Citovat

Už se s tím dá bez obav cestovat nebo je to jako první měsíce, že člověk nikdy neví, zda natož kdy, to přijede? Nerad bych se kvůli Flixbusu dostal do svízelné situace. Ještě bych měl podotázku. Když je linka bez přestupu dostupná do konce dubna, ovšem v květnu už mi ji systém nenachází. Mám předpokládat, že ji zrušili nebo ještě není nahozena v databázi?

0 Citovat

@ragmo: jo, fungují vcelku dobře, posledních pár jízd bez problémů... akorát místenky pořád nějak nefungují. Linka ještě není nahozena, do května daleko.

0 Citovat

Za poslední půlrok šest jízd, vždy bez problémů a na čas. Místenky vždy ok.

0 Citovat

Za poslední měsíc jedna cesta (Brno - Budapešť) cca hodinový zpozdění, trochu zaviněný - trochu ne, D2 byla uzavřená, tak se to snažil autobusák někudy objet a trochu zabloudil :-D .  Druhá cesta letos Kodaň - Hamburg včetně trajektu, bez problémová a na minutu přesně.


Taky potvrzuju problémy s rezervací sedadel, v prvním případě jsme je měli zaplacený, ale oni nám je nakonec bez upozornění zrušili a teď se s nima hádám o vrácení peněz, je to sice pár desítek korun, ale jde o princip, když to nabízej a pak zrušej, tak by prachy měli logicky vrátit.
0 Citovat

Ale ale copak je to dnes za akcičku na Flixbus appce? Praha (Brno, Vídeň, Bratislava i Budapešť) do Berlína za 249 Kč. Na cesty platné zřejmě do 5.2.2020. Zajímavé, že mi o tom žádný email zatím nepřišel.

0 Citovat

O akci na Oděsu taky žádný mail nepřišel, už mě to u nich nepřekvapuje.

0 Citovat

Dobrý večer všem,

Jezdí na linkách z Čech do Neměcka a z Německa do Čech řidiči mluvící česky? Chtěl bych jet například do Lipska na kole a vracet se busem, ale budu mít kolo a spoustu bagáže a nemám úplně dobrou jazykovou výbavu, tak aby nenastal nějaký problém při odjezdu a nezůstal jsem tam viset.

Děkuji, Tomáš 

0 Citovat

15%


flix.jpg

0 Citovat

Použit kód z pravé části 2 ze spodu - CEE89FPH84X - děkuji.

0 Citovat

Zdravím cestovatele, chci si zakoupit jízdenku Katovice - Berlín. Ovšem po přečtení zkušeností s FLIX  BUSEM nevím, jestli mám do toho jít. Recenze jsou děsivé. Dočetl jsem se, že dokonce, že na některých spojích byly v sedačkách štěnice a přesnost odjezdu autobusů téhle společnosti moc neříká. Jaké máte zkušenosti vy? Díky za tipy. Baníček

0 Citovat

Pro Baňýk dobrý.

0