Ahoj, v pátek 20.11. máme letět do Dublinu. Přílet někdy po 17:00 místního času, a potom se potřebujeme dostat do Waterfordu. To není zas tak obtížné, jede přímí spoj v 19:15. Používám tuto webovou stránku: http://www.buseireann.ie/ Ale potom, na zpáteční cestě (23.11. pondělí) bychom chtěli jet z Waterfordu, někam do centra Dublinu, s tím že ve 13:40 nám už letí letadlo zpět do Prahy. Tak kdyby někdo měl nápad, nebo přímo věděl jakým spojem a na jakou autobusovou zástavku bychom se měli vydat, byli bychom velmi vděčni. Předem děkuji za odpovědi PS: Psal jsem v množném čísle, jelikož poletím, pojedu s kamarádem, tak abyste si nemysleli, že jsem egoista.  .

Irsko? - poradíte?

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

2 reakce

Ahoj,
v pátek 20.11. máme letět do Dublinu. Přílet někdy po 17:00 místního času, a potom se potřebujeme dostat do Waterfordu.
To není zas tak obtížné, jede přímí spoj v 19:15.
Používám tuto webovou stránku: http://www.buseireann.ie/
Ale potom, na zpáteční cestě (23.11. pondělí) bychom chtěli jet z Waterfordu, někam do centra Dublinu, s tím že ve 13:40 nám už letí letadlo zpět do Prahy.
Tak kdyby někdo měl nápad, nebo přímo věděl jakým spojem a na jakou autobusovou zástavku bychom se měli vydat, byli bychom velmi vděčni.

Předem děkuji za odpovědi

PS: Psal jsem v množném čísle, jelikož poletím, pojedu s kamarádem, tak abyste si nemysleli, že jsem egoista. smiley

0

Mna napada iba, pozicat si auto. Nemusi to byt vobec drahsie ako bus pre dvoch. Auta idu v irsku na vikend uz az 15e/den

0 Citovat

Teď jsem se na to koukal a sice je to cca 300 kč za den, ale jelikož mi ještě není 25, tak bych měl platit young driver fee cca 2400.
Takže to bude dražší.

0
2 reakce