Od 18.4. dochází k úpravě spojení Praha - Vídeň. Nyní bez zastávek ve Znojmě, Jihlavě či Brně a s dobou jízdy 3h 55m. Od stejného data začíná jezdit linka Brno - Vídeň 10x denně. .

Student Agency / RegioJet

Založil ve fóru Autobusová doprava

Od 18.4. dochází k úpravě spojení Praha - Vídeň. Nyní bez zastávek ve Znojmě, Jihlavě či Brně a s dobou jízdy 3h 55m.

Od stejného data začíná jezdit linka Brno - Vídeň 10x denně.

0

Od 1.7.2016 nová linka:
Praha - Hradec Králové - Náchod - Wroclaw - Lodz - Varšava

Odjezd v st, pá, ne (10:00 - 20:05)
Návrat v po, čt, so (9:15 - 19:20)

Ceny:
Vratislav - 290 Kč
Lodž - 320 Kč
Varšava - 370 Kč

0 Citovat

Ještě to chce linku do Pobaltí a na Ukrajinu smiley

0 Citovat

Ukrajinu mas pekne s Leo Express za par korun do Uzhorodu/Mukaceva a tam uz prestupis na vlak:)

0 Citovat

Za necely mesiac idem vlakom z Kosic do Prahy a listky este nie su v systeme, mi nieco uniklo (zrusenie linky?) alebo maju nejaky problem? Ved pomaly vsetci dopravcovia uz maju v systemoch listky na jul a JanCura nic...

0 Citovat

Včera jsem se jich ptal na to samé u linky Praha - Bratislava. Odepsali mi, že nic nerušili, ale prý lístky do systému nahrávají pouze 4 až 6 týdnů dopředu.

0 Citovat

Výměnou za lahev vody a wifi nabídne Regiojet o 20% nižší ceny ve vozech Low–cost. Voda je prostě voda a wifi nefunguje po většinu železničního koridoru, takže ok :)
https://www.regiojet.cz/novinky/vlaky/Nova-trida-low-cost-bez-servisu.html

0 Citovat
David Eiselt napsal(a):

Výměnou za lahev vody a wifi nabídne Regiojet o 20% nižší ceny ve vozech Low–cost. Voda je prostě voda a wifi nefunguje po většinu železničního koridoru, takže ok :)
https://www.regiojet.cz/novinky/vlaky/Nova-trida-low-cost-bez-servisu.html

Ja tam vidím aj vodu aj wifi :)

0 Citovat
gomez08 napsal(a):

Ja tam vidím aj vodu aj wifi :)

Přísně tak! :)

0 Citovat

Aha... tak to jsem četl hodně nepozorně. V čem tedy vězí low-cost služby od těch standardních?!

0 Citovat

Sleva je až 20%, tzn. může být i nižší. Jinak rozdíl je ten, že v tomto voze si nemůžete objednat ani donést z vedlejšího vozu zádné placené občerstvení. Jedná se o staré vagony ze Švýcarska používané v regionální dopravě, tomu odpovídá i kvalita sedaček. Důležitá věc je, že se tam nenacházejí žádné elektrické zásuvky.

0 Citovat

Jinak mě dnes pobavil tento článek, jak se pan Jančura inspiroval svým kamarádem - A. Babišem a vydal na svou osobu korunové dluhopisy. Na jedné straně si hraje na spasitele dopravy v ČR, tvrdí kolik by dokázal ušetřit ve státním rozpočtu, člen nadace proti korupci, aktivně vede agresivní kampaně proti vybraným politikům, na straně druhé toto divadlo.
http://ekonomika.idnes.cz/jancura-operace-s-dluhopisy-dp7-/eko-doprava.aspx?c=A170418131331eko-doprava_fih

0 Citovat

od 1. juna/cervna sa meni zastavka Regiojetu/Student Agency - tentokrat ju presunu pred Kelenfold, takze pozor, cesta na letisko sa predlzi MHDckou o pol hodinu ...

0 Citovat

Podla stran v nemcine, RJ by mel v spoluprace z Gradeckou Zeleznici (GKB) od 2018 4-krat denne premavat mezi Vidnem a Prahou. Zajimavy bude tak uroven cenovy v tride lowcost a business.

Nechava tak drzit ruky za LE a Viden krome prestupu (vlakem cinske produkce, ktery umoznuje projezd za Stare Mesto u UH xD )

0 Citovat

Myslím si, že tyto plány jsou jen mediálním zviditelněním pana Jančury. Tolik vlaků, co má v návrhu nového jízdního řádu vyjet nemůže minimálně ze dvou důvodů:

1. Kapacita uzlu Brno hl. n. je ve špičkách zcela vyčerpaná a přednost mají vlaky objednávané kraji nebo MD.

2. Na tolik vlaků nemá vozy, respektive není moc reálné, aby si je do prosince stihl obstarat.

0 Citovat

Ja myslim ze to poprve by melo tak fungovat, ze ty GKB projedu usek Viden - Breclav stejnem vozidlem jake docasne jizdi v Styrsku, a pozdej umoznuji prestup na vlaky RJ z Bratislavy?

+ted vypada jeden vlak do Zvolena, vopred vypadly vsechny vlakove spoje Blava - Kosice.

Asi tak "bez prestupu" bude z prestupem...

Nebo konecne routing je mozne menit na cestu pres Uherske Hradiste, Hulin, Olomouc.

0 Citovat

Kompletní návrh jízdního řádu (jen úseky v ČR) je dostupný zde:

http://www.szdc.cz/provozovani-d...-2018.html

0 Citovat

Leo ma naplanovane provozovat vlak do Krakova od 1. zari a poprve to nahlasil. Tak taky u tejto linky je nutne pocakat ;)

0 Citovat

Nechci zakládat nové téma - Nepřijde vám, že ty ceny u Regiojetu rostou více než rychle? Dnes jsem hledal jednosměrný spoj Praha-Berlín. Nejnižší cenu jsem našel za 350 Kč na minimu časů, zbytek 490 Kč až 650 Kč. Na Schönefeld to je vždy 650 Kč. Přitom na schodech na Florenci mají nalepenou reklamu, že od 250 Kč. Už začíná být levnější Flixbus se svými 499 Kč.

0 Citovat

Sezóna?

Do Berlína se vyplatí podívat i na Eurolines

www.elines.cz

0 Citovat

Nepochybně. U vlaku podobně. Jezdím často na Slovensko , využíval jsem je hodně, přesedlal jsem na LEO, kde vycházejí ceny s bonusy a členství ve smile klubu lépe.

0 Citovat

Autobusy Regiojet od 3.7. staví konečně v centru Lucemnurku na Central station CFL - Gare Routière.

0 Citovat

neviete ci ma regiojet moznost kupit spiatocny listok na urcity datum trasa bratislava - praha, ale s tym ze na spiatocnej ceste neviem cas a tym padom ani ci vlak alebo bus?

0 Citovat

Rozklikni si info k jízdence, máš tam storno podmínky:

Storno poplatek: více než 30 minut do odjezdu: 0 %, méně než 30 minut: nelze stornovat

0 Citovat

to viem, ale nie je to to na co som sa pytal... skor zhanam info ci maju nieco ako "otvoreny" listok ktory plati v nejakom obdobi na akykolvek spoj v akomkolvek case... nieco ako niektore vlaky cez zssk

0