Nikde jsem tu nenašel téma k této společnosti, tak zakládám sem. Věřím, že se některým, kteří cestují na letiště Eindhovenu bude hodit. Přidávám zkušenost s dopravou z Eindhovenu do Amstredamu (a z letiště v Rotterdamu zpět do Eindhovenu). Na netu se o ní moc nepíše (a když už, tak převážně negativně), ale využili jsme společnost Airexpressbus. Mají přímo na letišti v Eindhovenu vlastní stánek. Ceny jsou obdobné jako u Terravision, ale na Groupon (odkaz zde: https://www.groupon.ie/deals/ga-airexpr ... source=GPN) jsme našli poloviční ceny a tak jsme objednali jízdenky. Jízdenky jsme zakoupili online přes jejich nepříliš povedené webovky, kde jsme uplatnili i slevový kód. Na email mi dorazila jízdenka, tu jsme nakonec předali jen řidiči. Autobus starší, ale vše ok. Větší zážitek byl z letiště v Rotterdamu, odjížděli jsme v 10.45 h a byli jsme v menším busu úplně sami, řidič byl načas na letišti a s předstihem jsme byli i na letišti v Eindhovenu. Takže za nás velké plus a za poloviční cenu máme dobrou zkušenost, i když jsme měli díky některým recenzím na netu trochu obavy. .

AirExpress Bus

Založil(a) ve fóru Autobusová doprava

0 reakcí

Nikde jsem tu nenašel téma k této společnosti, tak zakládám sem. Věřím, že se některým, kteří cestují na letiště Eindhovenu bude hodit.

Přidávám zkušenost s dopravou z Eindhovenu do Amstredamu (a z letiště v Rotterdamu zpět do Eindhovenu). Na netu se o ní moc nepíše (a když už, tak převážně negativně), ale využili jsme společnost Airexpressbus. Mají přímo na letišti v Eindhovenu vlastní stánek. Ceny jsou obdobné jako u Terravision, ale na Groupon (odkaz zde: https://www.groupon.ie/deals/ga-airexpr ... source=GPN) jsme našli poloviční ceny a tak jsme objednali jízdenky.
Jízdenky jsme zakoupili online přes jejich nepříliš povedené webovky, kde jsme uplatnili i slevový kód. Na email mi dorazila jízdenka, tu jsme nakonec předali jen řidiči. Autobus starší, ale vše ok.
Větší zážitek byl z letiště v Rotterdamu, odjížděli jsme v 10.45 h a byli jsme v menším busu úplně sami, řidič byl načas na letišti a s předstihem jsme byli i na letišti v Eindhovenu. Takže za nás velké plus a za poloviční cenu máme dobrou zkušenost, i když jsme měli díky některým recenzím na netu trochu obavy.

0
0 reakcí