České dráhy
Já myslel že ČD už mě nemůžou ničím překvapit ,ale tento pátek při otočce ČB - Praha - ČB to zase stálo za to.
EC 337 - místo bistro vozu první třídy řazeno staré áčko bez wifi ,klimatizace i zásuvek tj. si připlatíte 150 Kč a za odměnu jedete v nejhorším voze celé soupravy. Kompenzace - 3x30 Kč o které si musíte ještě poníženě říci ..
R 714 - usadíte se do první třídy a průvodčí vám sdělí ,že z důvodu vysoké obsazenosti první třídu ruší a může tam každý tj. ve Veselí tam nastoupilo asi 35 uječených harantů. Kompenzace 30 Kč plus vyjela papírek ,který musíte ofotit/naskenovat a poslat přes web ČD jako reklamaci a měli by vám vrátit rozdíl mezi první a druhou třídou.
Tady sem to tedy nevydržel a průvodčí poslal jednoduše někam ..
To jsem tedy ještě neslyšel ,že průvodčí má právo zrušit první třídu. První třída má snad zajišťovat určitý komfort navrch mezi ČB a Prahou jezdí dva vlaky do hodiny.
Aj deutsche bahn su experti.
Trasa kodan - hamburg. Kokoti poslali o jeden vozen menej a kedze rezervacia miest sa robi automaticky od najnizsieho vozna, chybajuci komplet vybookocany vozen chyba a ludia cul jak sardinky po celom vlaku.
Jojo, v tomhle jsou Němci experti. Stačí, když občas nepošlou vagon s první třídou. Pak následují bitky, čí místenka má větší váhu, zda ta z jedničky, nebo ta správná z dvojky.
To se asi naučili od ČD, které jsou schopny při změně řazení nechat místenku na neexistující sedadlo nebo vydat 2 místenky na jedno sedadlo. 😆 A jestli chcete banána, stačí si postěžovat na FB ČD.
Nedávno jsme jeli NJ 456, v prvních třech vagónech (zřejmě všechny maďarské) nešly otevřít dveře, tak jsme byli rádi, že jsme stihli doběhnout do čtvrtého (asi rakouského) s otevřenými dveřmi dřív, než vlak odjel z nádraží. Průvodčí se tvářil, jako by to považoval za standard.
Na zpáteční cestě IC 563 jedno WC nefunkční, druhé aspoň splachovalo, tak jsem nemusel hledat další nefunkční. 😂
Jaký národ, takový národní dopravce, neasi.
lma napsal(a):Já myslel že ČD už mě nemůžou ničím překvapit ,ale tento pátek při otočce ČB - Praha - ČB to zase stálo za to.
EC 337 - místo bistro vozu první třídy řazeno staré áčko bez wifi ,klimatizace i zásuvek tj. si připlatíte 150 Kč a za odměnu jedete v nejhorším voze celé soupravy. Kompenzace - 3x30 Kč o které si musíte ještě poníženě říci ..
R 714 - usadíte se do první třídy a průvodčí vám sdělí ,že z důvodu vysoké obsazenosti první třídu ruší a může tam každý tj. ve Veselí tam nastoupilo asi 35 uječených harantů. Kompenzace 30 Kč plus vyjela papírek ,který musíte ofotit/naskenovat a poslat přes web ČD jako reklamaci a měli by vám vrátit rozdíl mezi první a druhou třídou.
Tady sem to tedy nevydržel a průvodčí poslal jednoduše někam ..
To jsem tedy ještě neslyšel ,že průvodčí má právo zrušit první třídu. První třída má snad zajišťovat určitý komfort navrch mezi ČB a Prahou jezdí dva vlaky do hodiny.
Má - v případě přeplnění nebo jiné nepoužitelnosti dvojky.
To jo :-D
Na Ukrajině je pekelná trojka, plackarta, čtyřka už by mohla být jedině drezína....
Tam bych se bál spíš rakety než trojky, zato v takové Indii bych downgrade do nejnižší třídy zažít nechtěl.
Tak další "drobnej" scam od ČD. Pokud používáte IN kartu, tak k ní máte i tu plastovou kartičku, na kterou se to nahrává. No a plastová kartička má samozřejmě taky svoji platnost. Takže dcera jela o víkendu a přestože má roční kupon až do konce roku, tak kartička ji před 14 dny vypršela. Jako černý tak pasažér musela zaplatit plné jízdné plus přirážku 50 korun. Tak si to hlídejte.
jak by řekl floodland, picbudka, a jim podobní - je to čistě tvoje chyba, máš si to hlídat, korporát to dělá pro tvoje dobro, abys to měl levnější!
Dovoluji si podotknout, že IN-karta v aplikaci Můj vlak má platnost neomezenou. Takže pokud má dcera telefon, kartičku k ničemu nepotřebuje.