Ahoj, jsme totální amatér v půjčování aut. Potřeboval bych si půjčit auto v Ženevě, pak si na dva dny skočit do Francie a pak jej zase vrátit v Ženevě. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Jirka .

Půjčeným autem do více zemí

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahoj,

jsme totální amatér v půjčování aut. Potřeboval bych si půjčit auto v Ženevě, pak si na dva dny skočit do Francie a pak jej zase vrátit v Ženevě. Máte s tím někdo zkušenosti?

Díky
Jirka

0

v Europe zvycajne nebyva problem ... vsak v podmienkach pozicovne byva jasne napisane ci sa da mimo krajiny ist

0 Citovat

přesně tak jsme to udělali taky, půjčili si auto v Ženevě, pak jeli do Francie a zpátky a ani na jednom přejezdu nás nikdo nekontroloval. Když nad tím přemýšlím, vlastně jsme ani žádné podmínky nečetli a ani to nějak neřešili smiley smiley smiley

0 Citovat

Loni jsme půjčovali auto v Ženevě na týden a pokud si dobře pamatuji, tak jsme nesměli opustit Švýcarsko. Podobně to bylo při půjčení auta v Belfastu, tak se ptali jestli pojedeme i do Dublinu a bylo nutné doplatit.

Edit: Procházel jsem ještě podmínky co mi přišly od billiger-mietwagen.de. Je to tam i přímo uvedeno, že je nutné půjčovnu o tom informovat a může za to být účtován další poplatek.

0
3 reakce