Ahoj. Mel bych dotaz. Pokud budu rezervovat auto pres tuto spolecnost, postrebuju si zaridit kreditni kartu a ne jen tu co mam k memu uctu (airbank)? A jaky je vlastne postup pokud bych uspesne rezervoval auto? Kolik mi asi na ucte bloknou penez pokud budu mit: Vollkasko ohne Selbstbeteiligung Diebstahl ohne Selbstbeteiligung Haftpflicht 100.000.000 € Glas / Reifen dik .

billiger-mietwagen

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

Billiger je naprosto spolehlivý, jen je potřeba počítat s tím, že je to pouze zprostředkovatel a ještě to jde přes brookera - což je pouze o tom, že v případě pojistné události si půjčovna strhne depozit a ty uplatňuješ proplacení u brookera.

Takže se toho vůbec neboj a za sebe vřele doporučuji.

0 Citovat

Právě že hodnocení je vesměs velmi dobré, jen mě zarazila ta nižší cena oproti jiným vyhledávačům (o 1-2 tisíce), takže jsem měla podezření, že tam nějaké pojištění chybí nebo tak něco. Tomu jak to funguje při případné pojistné události rozumím a problém s tím nemám. Jinak moc díky za odpověď

0 Citovat

rsaf napsal(a):

Ono to půjčování s billiger-mietwagen většinou není žádná výhra. Informace jsou od půjčovny přes bokera k b-m, často se to překládá, takže jsou informace nepřesné a neaktuální. Levné nabídky s pojištěním bez spoluúčasti bývají pojištěné separátní pojistkou (pojištění neposkytuje přímo půjčovna), takže půjčovna pak chce depozit, v případe škody chce vše zaplatit a zákazník si to potom musí z pojišťovny vypáčit sám, v tom vztahu figuruje příliš mnoho subjektů.

Již několikrát se mi vyplatilo použít b-m jen jako vyhledávač a k jimi nabízené ceně se dopracovat jinak.

Jak to hledáte? Potřebuji v květnu auto na týden v Kanadě v Moctonu a b-m mi našlo cenu za 4600 Kč u Alamo. Když jdu přímo na Alamo, tak podobné auto vyjde na sedm tisíc. Když zkouším vyhledávače (carrentals), jsem na někde pod šesti tisíci.

0 Citovat

A co říkáte na tento web? https://mietwagen.check24.de/mietwagen

Díky zdejšímu foru jsem objevil b-m a díky němu následně mietwagen.check24. Zrovna sháním autopůjčovnu v Portugalsku a tady jsem auto našel ještě o něco levněji. Díky za jakékoliv názory. 

0 Citovat

Check24 Gruppe je srovnávací portál, kde si můžeš srovnat a koupit od pojištění pohřbu, elektřiny, mobilní tarif atd. Shodou okolností si také půjčuji auto v LIS, když jsem zadal stejné parametry, tak od b-m je za 37,- EUR a tady za 32,-EUR od stejné půjčovny a při stejných podmínkách a rozsahu. Jenže na stránkách b-m se dozvíš otevírací dobu a zásadní  informaci, že půjčení/vrácení mimo tuto dobu je +45 EUR... Takže opět použiji svůj oblíbený filmová citát "ta ušetřená koruna na marce by vás příště mohla vyjít draho..."

0 Citovat

odkud to je? Bony a klid?

0 Citovat

Jasan:-) Kikino, hoď nám sem dvě vodky...

0 Citovat

magicky voko

0 Citovat

Ahoj omlouvam se za "drzost" ale aktualne resime pronajem vozu v Kalifornii (vyzvednuti i vraceni na letisti LAX), termin 23.9.-5.10.,radi bychom plne pojisteni pronajateho auta bez spoluucasti a taky vysoky limit na skody na majetek/zdravi tretich osob v pripade nehody (nemyslim nas,to budeme mit cest.pojisteni). Docetl jsem se o o billiger-mietwagen nicmeme ABSOLUTNE nerozumim nemecky a je tam strasne moc kolonek co se da zakliknout...takze zatim jsme odkazani na rentalcars. Dokazal by mi prosim nekdo pro koho je nemcina brnkacka zjistit jejich nabidku? Radi bychom fullsize SUV (chevrolet tahoe apod.)...Pripadne diky moooc.

0 Citovat

https://translate.google.cz/tran...edit-text=

0 Citovat

Já už na ně začínám být pěkně naštvaný. V Bari jsem si půjčil auto a druhý den jsem našel v nárazníku důlek. Auto jsem přebíral v noci a nic jsem neviděl. Nehodu jsem žádnou neměl. Půjčovna mi strhla z karty spoluúčast 500€. Ok, předal jsem organizátorovi - carrentals.com. Vybíral jsem schválně společnost, která měla na billiger dobré hodnocení. Zadání žádosti byl porod, nefungoval jim formulář. Po pár dnech mě požádali o výpis kreditky a číslo účtu, kam mají poslat peníze. A tím to skončilo. Peníze nepřišly, na emaily nereagují. Ani billiger není ochotno jakkoliv pomoci. Už je to přes měsíc.

0 Citovat

Chargeback? 

0 Citovat

Ta půjčovna si to strhla podle smlouvy, z toho se nevykecám. Měl jsem si auto ofotit při převzetí. Problém je s plněním brokera, který hraje mrtvého brouka. Koukal jsem do jejich podmínek a operovali tam se dvěma měsíci, takže bohužel ještě mají čas.

0 Citovat

Pokud jsou ještě s velkou rezervou ve smluvní lhůtě, tak nevidím v čem je problém?

0 Citovat

Pro mě v cashflow. A vadí mi nulová komunikace. Kdyby na férovku řekli, že to pošlu za X týdnů dle podmínek, tak mlčím. Ale když mi neodpovídají na emaily, jsem nervózní, zda se na mě nevykašlou.

0 Citovat

Ridder napsal(a):

https://translate.google.cz/tran...edit-text=

toto mě vážně napadlo :D nicméně to přeloží "kraviny" kolem ale to podstatné - zašktávací kolonky a další podstatné věci ohledně pronájmu nikoli....

0 Citovat

Dneska mi dorazilo 585 eur od carrentals. Akorát jsem prodělal na kurzu: 24,88 Kč za € v ČSOB!

0 Citovat

Slevové kódy na b-m:

5,- EUR od 49,- EUR ceny "Einkauf19"

15,-EUR od 5 dnů zápůjčky, jen přes Sunny Cars "ICHSPARE15"

Detailní podmínky na webu...

0 Citovat

cali napsal(a):

Slevové kódy na b-m:

5,- EUR od 49,- EUR ceny "Einkauf19"

15,-EUR od 5 dnů zápůjčky, jen přes Sunny Cars "ICHSPARE15"

Detailní podmínky na webu...


a kde na ich webe si to prosim ta nasiel? nikde to tam nevidim :)

0 Citovat

To neřeš, obojí funguje:-) Ale není to sleva z půjčovného, ale po vrácení budou

peníze zaslány na konto/kartu.

Nemusí to fungovat u všech půjčoven (nešel mně Budget), chce to vyzkoušet.


screen-shot-03-17-19-at-03-07-pm.jpg

0 Citovat

To kde sa to zadava som nasiel :) mna skor zaujimaju prave tie podmienky :)

0 Citovat

Mám za sebou první půjčení auta přes B-M a všechno super. Byl to Atlantic na Madeiře, jiné vyhledávače mi ho nezobrazily a rozhodně to byl nejlepší poměr cena/výkon.  Zkusil jsem promo kód Einkauf19 od caliho na 5€ cashback, tak uvidím, jestli přijde.


Zároveň jsem dostal refferal na 10€ pro mě a nevím co pro vás, když ho použijete :D snad se to nezvrhne v to, co s bookingem :)

https://www.billiger-mietwagen.d...a-hne.html


0 Citovat

Code "Argus-10" 10% cashback na půjčení prostřednictvím b-m přes Argus Car Hire.

0 Citovat

Code "Sunny15" 15,- EUR cashback na půjčení prostřednictvím b-m přes Sunny Cars.

0 Citovat

Zajímavost: 5€ mi přišlo, ČS si ale vzala 80 % :D



zahranicni.jpg

0