Zdravím, čeká mě delší cesta z Toronta do NY. Cestu "nabízejí" obě společnosti (cena je obdobná a nehraje roli). Kdokoliv má s těmito společnostmi zkušenosti a podělí se, budu moc rád  .

Megabus nebo Greyhound

Založil ve fóru Autobusová doprava

9 reakcí

Zdravím, čeká mě delší cesta z Toronta do NY. Cestu "nabízejí" obě společnosti (cena je obdobná a nehraje roli). Kdokoliv má s těmito společnostmi zkušenosti a podělí se, budu moc rád smiley .

0

Megabus 2x a Greyhound raz, mi to pride rovnake - vyklimovana rakva so zaujimavym osadenstvom smiley Mozno v tvojom pripade by som zvolil Greyhound, kedze zastavka v NYC nie je az tak od ruky ako Megabusu.

0 Citovat

no oni ot vedia vymrazit ako v marnici, ale zase to v USA vo vseobecnosti vsade klima na 17 stupnov celzia v MHD, inak sa nemusis coho bat, jedine si zobrat nieco teple na cestu

0 Citovat

V tom buse je otřesná zima. Při naši cestě, bylo venku cca 30 stupňů. V buse jsem seděl v kraťasích (hrozná chyba - mrzly mi nohy smiley ). Na sobě mikinu, na hlavě kapuci a to jsem byl ještě zabelený v dece - kosa mi byla furt. Když jsem se rozhlídl kolem sebe nebyl jsem jediný. Podobné pocity zažíval pomalu celý autobus. Po dvou hodinách už to někdo nevydržel a šel říct řidiči jestli to může ztlumit/vypnout - to byla pohoda smiley

0 Citovat

A jinak co se týče autobusu samotnýho, není moc rozdíl? Místo na nohy, funkčnost wifi atd...? smiley

/Edit: kašlu na wifi, hlavně jestli to přijede včas a budu se cítit aspoň trošku bezpečně smiley

0 Citovat

ono to je vcelku jedno, mimo tej klimy mi tam osobne prislo viac miesta na nohy ako napr. v nasom regione u Student Agency, alebo Polskibus. Wifi u megabusu fungovala OK, Greyhound si uz nepamatam

0 Citovat

Zkušenost s Megabusem - zima strašná,ale když jsme poprosili řidiče, tak hned přidal, dokonce hlásil, teď je klima na 20st. kdyby ještě někomu byla zima, tak ať se ozve...smiley Příjezd/odjezd přesný, bus nebyl plný, tak jsme měli každý pro sebe dvojsedačku..

0 Citovat

cez net:) tak stastnu cestu teda, teraz pozeram vsak v NYC hned vedla Megabus zastavky otvorili stanicu metra (34 St-Hudson Yards)tak nie je o com:)

0 Citovat

Ahoj smiley

Máte někdo zkušenost s megabusem ohledně rezervovaných jízdenek? Jak tady bylo ta akce tak jsem si koupil jízdenky z los angeles do SF. Teď mě napadlo že by možná bylo pěkne rezervovat se dá přední sedadla a mi to jako vyhlídkovou jizdu smiley bohužel když se přihlásím na svou rezervaci vůbec nevidím že by to šlo nějak změnit. Oni mají v popisu že to možné, ale kdyz kliknu na jedinou moznost trade in, nic mi to nenabídne.

Děkuji moc

0 Citovat

Koukám že tady je lepší založit nové téma jinak to nikdo nečte smiley

0
9 reakcí