Zdravím všechny cestovatele. Jezdíme po Evropě na skládačkách vždy na těžko. Pravidelně řešíme jak se vrátit do ČR. Momentálně řešíme cestu zpět z Rigy do ČR.Návrat z Rigy do ČR 24.05.18Kola budou zabalená do igelitu k nepoznání, že to je kolo . Kolo 12kg .Brašny osoba 8 kg.Prosím o typy na dopravce. Ecolines problém, Eurolines nebere, Flixbus obsazeno, vlak nemožné spojení...Díky. Pavel a Jana .

Kola do autobusu

Založil ve fóru Autobusová doprava

6 reakcí

Zdravím všechny cestovatele. Jezdíme po Evropě na skládačkách vždy na těžko. Pravidelně řešíme jak se vrátit do ČR. Momentálně řešíme cestu zpět z Rigy do ČR.

Návrat z Rigy do ČR 24.05.18

Kola budou zabalená do igelitu k nepoznání, že to je kolo . Kolo 12kg .

Brašny osoba 8 kg.

Prosím o typy na dopravce. Ecolines problém, Eurolines nebere, Flixbus obsazeno, vlak nemožné spojení...Díky. Pavel a Jana

0

Autobus nevim - asi bude dost problematický. Vlakem by nebyl problém z Polska, např. Suwalki, 1-2 přestupy do ČR. Přes velkou část Litvy se také dá přejet vlakem (Šiauliai-Mariampole). 

0 Citovat

Bicykle aj skladate/ rozkladate ci iba zabalite?  Co letecky? Vlozite obidva bicykle do jedneho vreca nech je z nich jeden kus batoziny...

0 Citovat

Většina autobusových dopravců kola vezme, někdo zdarma, někdo za poplatek. Vyzkoušeno u Eurolines a Polskibus. Z Polska by tedy neměl být problém jet s kolem s Polskibusem. Z Pobaltí jezdí do Polska Luxexpress. S tím jsem kolo nevezl, ale divil bych se, že by ho nevzali. Byl to nejlepší autobusový dopravce, s kterým jsem kdy jel.

0 Citovat

Takže LuxExpres by nás neměl nechat v Rize na ulici.....Chceme si koupit lístky předem přes eshop a ostatní řešit s řidičem...co myslíš?

0 Citovat

Lux kola bere, jen musíš mít podle webu přední kolo zabalené zvlášť . Neměli byste lepší si tam někde kola půjčit?

0 Citovat

No a co přijet zpět na tom kole?

Ušetříš nejen za jízdenku na autobus, ale i za přepravu kola.

Do května se to dá stihnout i na skládačce.

0
6 reakcí