Zdravím Vás a prosím o zkušenosti. :)  Máme koupený let přes společnost Condor do Vancouveru. Praha - Frankfurt (Czech Airlines), Frankfurt - Las Vegas (Condor), Las Vegas -  Vancouver (Westjet). Koupili jsme  za skvělou cenu necelých 14 tis. Premium class. Takže můžete mít zavazadla 32 a 10 kg.  Můj dotaz zní, zda po nás budou ostatní dvě aerolinky požadovat doplatit za zavazadla, když s nimi poletíme v economy class? Mockrát děkuji.  .

Condor-zavazadla

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

9 reakcí

Zdravím Vás a prosím o zkušenosti. :)  

Máme koupený let přes společnost Condor do Vancouveru. Praha - Frankfurt (Czech Airlines), Frankfurt - Las Vegas (Condor), Las Vegas -  Vancouver (Westjet). Koupili jsme  za skvělou cenu necelých 14 tis. Premium class. Takže můžete mít zavazadla 32 a 10 kg.  Můj dotaz zní, zda po nás budou ostatní dvě aerolinky požadovat doplatit za zavazadla, když s nimi poletíme v economy class? Mockrát děkuji. 

0

Podmínky zavazadel platí vždy pro celou trasu, pokud je koupená jako jedna letenka. Takže po vás nikdo nic chtít nebude.

0 Citovat

zdravím Kryštofe, koupil jsem si díky vám letenku do Los Cabos z Prahy s tarifem Economy Zero. Každopádně se nikde nemůžu dopátrat, jak si připlatím zavazadlo a jaká to je zóna. Nabízí mi to jen kabinové zavazadlo. Můžete mi poradit?

Tak stupidní možnosti jsem tedy neviděl.

Díky Jakub

1 Citovat

Ahoj Jakube.
Psal jsem SZ.

0 Citovat

Condor v tom má trochu chaos, ale i když jsem měl letenku koupenou v tarifu zero přes OTA, přidat odbavené zavazadlo mi šlo, jen jsem si s tím musel trochu pohrát, už přesně nevím, jestli pomohla aplikace, nebo to bylo přes pc, ale povedlo se, a stálo to i méně, než podle webu mělo.

0 Citovat

Jinak batohy a jejich rozměry v Praze nekontrolují a ani v německu a tak jste vždy v pohodě :) Jen asi velké krosny mohou být problém :)

0 Citovat

Zavazadla samozřejmě kontrolují a dokonce i kasírují - sama jsem to viděla. Rozhodně se na to nedá spolehnout.

Kouzlo Condora spočívá v tom, že do plážových destinací např. v Karibiku se dá sbalit do příručáku a letenka se dá sehnat z Prahy a okolí třeba už kolem 8k. 

4 Citovat

Condor systemy asi vyzaduji urcitou udrzbu.

Kdyz jsme zvazovali na zpatecni cestu k letence PRG-JNB prikoupit na zpatecni cestu zavazadlo, neslo to, protoze letenka byla zaplacena v CZK, na webu ta moznost neni a podpora na whatsappu to u lettenek koupenych v jine mene nez EUR neumi pridat.

Na druhou stranu, kdyz jsme zadali o vraceni letistnich poplatku za neproletenou letenku (kamarad Slovak nedostal vizum), vratili to za oba dva cestujici na te letence, i kdyz ten druhy normalne letel :)

1 Citovat

Již se těším na cestu s Condorem se zavazadlem 40x30x10cm, to bude optimalizace. Naštěstí tam bude hic a tak zateplený, kožený tanga neberu. 

0 Citovat

Tak dá se letět i naostro a nech doma také všechny plyšáky.

2
9 reakcí