Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

Tam jsou kamery, nebo ne? Jestli si vybavuju….

0 Citovat

Kamery tam jsou, ale to ještě nic neznamená. Jsou funkční? Pokud jsou, sedí někdo u monitorů a sleduje to? Atd.

0 Citovat

Na google maps sú dve recenzie zákazníkov, ktorým vykradli auto, následne to riešili s AT políciou a tá im vraj oznámila, že kamery na parktiger sú len atrapy.

1 Citovat

musi to byt opravdu super situace, kdyz dojedes s celou familii z dovolné, pekne odpocatej, uz se tesis domu a kola nikde :))) na dalsi cestu jsem teda radeji booknul parking C primo na letisti. Kazdopadne jsem hodne zvedavej, jak se bude situace dale pokracovat. Podle mne tam tech pripdalu bude rozhodne vice a kor ted s prichodem jara a prezouvani na pekne letni litaky :))) 
jaka by mohla byt alternativa k park-tiger ? 

0 Citovat

Já se vrátím na Mazur. Cena tak uprostřed mezi Parktigerem a C. Spíš blíž k Parktigeru. Autpbus jezdí pořád zdarma. Na týden to vychází o nějakých 30 euro  vic myslím. Jsou tam i ty levnější alternativy s odvozem, ale to není nic pro mě.

1 Citovat

Zkušenost z 29.3  ve 4hod ránno obchazela  ochranka z baterkou

0 Citovat

A viš určitě, že to byla ochranka! 😂😂

15 Citovat

tonic napsal(a):

Ano, vjazdova vyda listok, ale aj zaznamena ECV vozidla. Takze pri vyjazde pouzijete iba listok ak nahodou zle zosnima alebo nevie precitat znacku.
ak si dobre pamatam, tak sa da kartou zaplatit na brane. to by som sa skor v dnesnej dobe cudoval, ze by sa niekto stazoval "ze jedine kartou" :)

Děkuji! Šlo mi hlavně o to, zda to opravdu jde zaplatit na závoře, protože přece při malém zdržení předem nevím, zda se "vlezu" do bezplatného intervalu nebo už budu platit. A jako "stará struktura" bych raději zaplatil dvě eura hotově mincemi než jedno euro kartou... (ale i tu už mám :-) )

0 Citovat

Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto parkováním u hotelu Arion? https://park-fly.at/sk/park-fly/

Díky za info.

0 Citovat

Mám. Normální parkoviště. Spali jsme v hotelu a ráno jsme jeli vlakem na letiště. Transfer mi přišel zbytečně drahý.

0