Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

Tak při vjezdu do města žádné značky jako v Fischamend. Na parkovišti plno auto s CZ a SK značkami. Uvidíme tedy po cestě zpět.

Jinak vlak směr letiště jede z nástupiště na straně parkingu, tak ať pak nepřebíháte na poslední chvíli. :-D

0 Citovat

Já mám pro místní pochopení. Když u nás jezdila ještě 119 na letiště a nebyly tu modrý zóny, tak tu bylo taky parkoviště plný písmenek. A kde parkují, jim bylo kolikrát úplně jedno. 

2 Citovat

teraz som na jednej FB skupine nasiel toto

Tak asi nejlepší možnost je P+R Gadnergasse. Na 11 dnů to vyšlo na 20e. Týden je za 10e. A je to hned u vlakové stanice(4 stanice od letiště)
2 Citovat

To vypadá pro spořílky velmi dobře :-). Jen upozorním, že max. doba parkování je 14 dnů. Aspoň podle toho, co se píše na jejich stránkách.

0 Citovat

pres co, nebo kde kupujete parking má Mazur? Díky 

 

1 Citovat

Já kupoval naposled Mazur na stránkách letiště. Ale byl až někde dole, nejdřív to nabízelo ty dražší varianty přímo na letišti.

0 Citovat

Tak mohu potvrdit, že ve městě Maria Ellend parkování víceméně měsíc bezproblému. Jinak vedle nádraží je i pobočka Parktiger.

0 Citovat

Jen _1 napsal(a):

pres co, nebo kde kupujete parking má Mazur? Díky 

 

ja tady pres kod PA-VIE-5P 5% sleva https://travel-dealz.com/coupon/...t-parking/

vyzkouseno nekolikrat, plne funkcni. dokonce jsem jednou jsem uvedl spatne email, takze mi neprisel QR, opraveno obratem pres mail

1 Citovat

Přidávám zkušenost z dneška. Parkovali jsme opět na Orange a pán nám sdělil, že stálí zákazníci, Ti kteří u nich parkovali třikrát a víc, si mohou sjednávat cenu individuálně, stačí napsat nebo zavolat přes whats app. Už nemají parkoviště tam, kde měli, ale u Pandy, takže blíž letišti. Prý budou dávat slevu cca 30% a jednou za čas parking zcela zdarma. Máme vždy jen nahlásit stejné jméno, mají to dělat i naši známí, nahlásit to jméno, a slevu budou mít taky. Vše se dojedná přes whats app a platí se po konci parkování kartou.

Tak mi bylo líto, že jsem to nevěděla a udělala standardní rezervaci přes web, že jsem mohla ušetřit. Ovšem nebylo třeba, když jsem šla platit, tak mi tam slevu rovnou šoupnul a za 16 dnů jsem platila 72 euro. 

1 Citovat

Zdravím, mohu zeptat zda má tedy někdo odzkoušeno parkování v Maria Ellend? Popřípadně kde tam? Uživatel Sony píše že víceměně bez problému, ale trochu mě děsí to slovo víceméně 😃

0 Citovat

Víceméně znamená, že na nádraží je cedule, že to je P+R parkoviště na tuším 48 hodin a měli by ho tedy využívat dojíždějící místňáci. Reality je ale taková, že většina parkovacích míst je obsazena H, SK a CZ auty. Zatím to asi nikdo neřeší, ale místní z toho nadšení rozhodně nejsou, zvlášť když je hned naproti oplocený ParkTiger určený pro delší stání při cestě na letiště.

0 Citovat

A na těch 48 hodin je to zdarma? A jinak po vesnici jsou zóny?

0 Citovat

Zkoušeli jste někdo bookovat parkování přes tento srovnávač?

https://www.parkvia.com/cs-CZ

Po zkušebním zadání mi tam naskakují výrazně nižší sazby za 16 dnů parkování u letiště Vídeň, než jsou ceny na konkrétních parkovištích (zejména Parktiger byl někde na skoro polovině). Tak nevím, jak dost je to spolehlivé.

0 Citovat

Já tam vyhledávám často, několikrát jsem i objednávala a vždy ok. Jen mi to tedy dává stejné ceny, žádný rozdíl mezi parkvia a pak přímo parktiger mi to neukazuje.

0 Citovat

@JanaV_1

Díky za info a omluva - já se uklepnul při zadání data příletu o 10 dnů (18. místo 28.), ukazuje to opravdu správně. Tak byla mi divná ta cena 🙈

0 Citovat

Aldakh napsal(a):

Zdravím, mohu zeptat zda má tedy někdo odzkoušeno parkování v Maria Ellend? Popřípadně kde tam? Uživatel Sony píše že víceměně bez problému, ale trochu mě děsí to slovo víceméně 😃

Píše víceméně měsíc, bez problémů úplně 😉

Díky Sony za tip 👍

1.unora bylo P+R Maria Ellend v 7:40 plné, tak jsme dvě auta nechaly ve vedlejší ulici - dnes 11.unora v 10 ráno jsme si je v pořádku vyzvedly (P+R už měl spoustu volných míst) Cena vlakem 5.4€ dva dospělí a dva kojenci, 8.2€ dva dospělí a dvě děti.

0