Nežli otázkou, jak se co nejrychleji dostat k nejvyššímu statusu, se pojďme zabývat tím u koho jsou benefity nejlepší. Vyplatí se více HHonors nebo LeClub od Accoru? Nějaké další? Accor se mi líbí nejvíce tím, že pokrývá značnou většinu hotelových řetězců a tak člověk není nucen přespávat pouze v jednom. .

Hotelové řetězce - jaký věrnostní program?

Založil ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

Nežli otázkou, jak se co nejrychleji dostat k nejvyššímu statusu, se pojďme zabývat tím u koho jsou benefity nejlepší.

Vyplatí se více HHonors nebo LeClub od Accoru? Nějaké další?

Accor se mi líbí nejvíce tím, že pokrývá značnou většinu hotelových řetězců a tak člověk není nucen přespávat pouze v jednom.

0

Ahoj,

sbiram Marriott Rewards a Carlson club body. U Marriottu je fajnovka vstup do Excutive lounge od nizkych statusu.
Carlson jsem jeste nevyuzil...

V cem jsou nejvetsi vyhody HHonors nebo LeClub od Accoru?

KK

0 Citovat

Osobně stejně jako u leteckých programů vidím výhodu jen v jídle, resp. loungi.

0 Citovat

Máme kartu od Accoru a minulý týden jsme dělali rezervaci na hotel v Goteborgu a v nabídce byla sleva pro "věrnostní zákazníky". U nás to dělalo slevu asi 500 Kč.


Le Club Accorhotels Travel Deal

Save additional 10%* at Sofitel, Pullman, Mgallery, and additional 5%* at Novotel, Suite Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles (*view the therms and conditions for this rate)

0 Citovat

Klasika. Čím vyšší status, tím větší výhody. Mohu hovořit za Marriott, kde jsem platinový. Výhody kromě vstupu do salónku, zdarma upgrade pokoje , snídaně zdarma,atd. ale pozor ne u všech hotelů. U hotelů v řetězci zahrnutých, ale nižšího levelu, nemají salónek, není snídaně zdarma.
Prostě jako všude, cílem je abyste nechodili nikam jinam než k nim.
Nicméně Marriott mám vcelku prostudován, s jeho benefity mohu poradit.

0 Citovat

A vyplatí se vůbec něco takového, pokud nejedete "za firemní" peníze? Přece v každým městě může vycházet líp cenově jiný hotel, nehledě na zvyšování ceny např. kvůli obsazenosti. Navíc snídaně zdarma? Však u hotelů jako je Hilton nebo Mariott je to často běžná věc, ne? A welness bývá pro hosty často zdarma také.

0 Citovat

Ja sbiram Mariott a IHG, mam jeste HHonors, Hyatt a cerstve Melia, nicmene do HH & Hyattu uz neplanuju jezdit..

Ja to delam tak, ze si vzdycky vybiram primarne hotel do kteryho chci jet, neresim moc co to je za groupu - jediny co me v podstate zajima je nasbirat body na noci zadarmo.. Zatim me zadny hotel nepresvedcil, ze by klubove "vyhody" byly nejake extra super smiley Nedavno me pani v Interkontiku v Rime rozesmala, kdyz u hotelu za 400e / noc mi s usmevem na tvari sdelila, ze jako clen mam narok na wifi zdarma smiley A nebyla k tomu v cene ani snidane smiley

Treba u Mariottu neni od veci nasetrit na Ritz Carlton NYC, kdyz clovek jezdi tak 1x mesicne na sluzebku, tak je to za chvili hotovy smiley

0 Citovat

Jak sbíráte body u hotelových rezervacích? Mě vždy říkali, že pokud neplatím já, nemůžou mi body za noc připsat smiley (stejné jak přes firmu, tak přes booking atd.)

Jinak je to spíše o tom, že člověk sbírá kdeco a až později se začne profilovat, pokud tedy vůbec začne.

0 Citovat

To sbírání bodů je bohužel ( nebo bohudík) hodně závislé na tom konkrétním hotelu. Ano, existuje u každého řetězce pravidlo, že na připsání bodů musíte být osobně vy v hotelu a vy sám si to i platíte. Tedy faktura ( hotelový účet) zní na vás.
Pokud tedy za Vás bude platit CK ( nebo i podnik) vy osobně se ani k účtu nedostanete ( ani byste správně neměl vědět, kolik CK nebo podnik v hotelu platí), není kam vepsat rewards číslo. Můžete zkusit na recepci jim říct, aby vám připsali body na vaše konto, ale upřímně pochybuji, resp. nesetkal jsem se s tím.
Druhá varianta je obrácená, vy tam nebydlíte, ale platíte, faktura jde na vás. Tady se zase neshoduje jmeno hosta s majitelem rewards karty, ale občas se stane, ze neproběhne dusledna kontrola a body vam pripisi, ale jak pisi na zacatku musí se to zkouset a uspech není dopředu nikdy zarucen.

0
8 reakcí