Agoda - zákeřné jednání !!!

Založil(a) před 10 lety colomany ve fóru Vyhledávače hotelů

57 reakcí

Aby jsi nebyl překvapený, kdo vlastní Agodu...

2 Citovat

Děkujeme za krásnou slohovku.

6 Citovat

Také mám s Agodou divné zkušenosti z poslední doby. Hotel v Palolem (Goa) tvrdil, že nemám rezervaci i když byla zaplacená předem, ale nakonec to majitelka nějak vyřešila, v Aurangabádu mi hotel zrušil ubytování dvě hodiny před příjezdem, agent Agody nabídl jen vrácení peněz, naštěstí do dvou dnů ale kvůli shánění dalšího hotelu jsme prišli o 1 den. Na Tahiti při problémech v hostelu je nešlo nijak kontaktovat. Co se týká odlišné ceny při placení, je to asi tím, že jste cenu měli zobrazenou v Kč. Když to chcete i zaplatit v Kč tak Agoda i Booking (je to jedna firma) si účtuje 0,8% za převod. Je potřeba to platit v měně hotelu třeba kartou Partners bez poplatku za směnu. Taky slohovka, ale komu vadí dlouhé texty nemusí je číst

4 Citovat

taky se přidávám, loni konkrétní hotel na poslední noc na Krétě, Agoda byla trochu levnější než booking, tak jsem to vzal u nich. 

I když měli v podmínkách jasně napsané, že cena je konečná a zahrnuje všechny poplatky, v hotelu chtěli ještě doplatit městkou daň snad 10EUR, nikam se nešlo dovolat, i vyplnit nějaký formulář bylo extrémně složité a schované, pořád mi to nabízelo jen odpovědi od AI, kontakt prakticky nemožný. 
Booking to měl jasně jasně rozepsané, že městká daň je odvedena v plné výši, vyzkoušeno později a ok.

0 Citovat

Přes Agoda nikdy nerezervovat hotel.
Moje osobní zkušenost: zaplacená rezervace v hotelu, který skončil před dva roky před provedením rezervace.
Agoda mi odmítla poskytnout refundaci.

Pak vždy nějaké čachry s cenou, kdy Agoda neuvede plnou cenu, a hotely dožadují doplatek.

I když Agoda patří do stejné kapitálové skupiny jako Booking.com, dávám přednost Booking.com.

Jasně uvedené ceny a jejich podmínky, rezervace byly dodrženy.

0 Citovat

Neuvedení městské daně je na Agodě běžné i ve Francii.

0 Citovat

Mám s Agoda 9 rezervací za posledních 24 měsíců (vše v EU). Ani jeden problém. Téměř vždy lepší cena než Booking. Tak snad moje pozitivní zkušenosti budou pokračovat.

Co se týká např. snídaně, je jasná chyba toho, kdo rezervoval. Vždy je potřeba se dívat na obsah, protože každá nabídka má trochu odlišné podmínky (snídaně, možnost storna, termín bezplatného storna...). 

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

Přes Agoda nikdy nerezervovat hotel.

Naopak!

Přes Agodu více jak 120 rezervací (3,4,5*) hotely a až na jeden problém v Maďarsku  vždy vše naprosto OK !

V poslední době 90% rezervací právě přes Agodu.

Navrch Agoda je většinou podstatně levnější než Booking (i s Geniusem) a někdy opravdu výrazně. Zrovna o víkendu jsem rezervoval dvě noci ve Vídni a za to samé chtěl Booking o osm stovek více.

0
57 reakcí