Goldcar ponuka akciu pozicanie od 1 eura za den. Podmienky som ale nestudoval, mozno sa niekomu hodi: https://www.goldcar.es/en/10000-crazy-full-full-offer/ .

Goldcar

Založil ve fóru Půjčení auta

Auto od Goldcar a letenky od Kiwi, to je dokonalá kombinace... 

4 Citovat

Měli jsme od Goldcar na Gran Canaria krásné nové auto na týden asi za 1500Kč. Bookováno jeden den předem, asi měli nadbytek. Po vrácení auta mi strhli 60 euro za nádrž benzínu. Ale my jsme vraceli s plnou. Poslal jsem výpis z účtu, bral jsem plnou nádrž 12km od letiště těsně před vrácením. Odepsali, že je pumpa na letišti a pokuta platí. Příště vyfotím palubovku.

4 Citovat

@Filip zkus chargeback v bance. Mají snad v podmínkách, že musíš použít konkrétní pumpu?

0 Citovat

ahojte, pozeram auto na nejake 4 dni v Bologni na rychle obehanie Toskanska a najcastejsie je tam Goldcar za este celkom pohode ceny. Ak clovek priamo od nich zoberie auto aj s full cover, je to uz ok, ci este aj tak stale robia rozne podpasovky, napr. ako uz aj tu bolo v minulosti spominane, ze strhnu peniaze za benzin aj ked bolo vratene s plnou, pripadne za pokuty ktore sa pravdepodobne ani nestali atd?

0 Citovat

Vzal jsem přes ně auto na Lanzarote, cenově to bylo fakt pěkný, bez pojištění, byl to dost adrenalin, auto jsem radši před vrácením pořádně umyl a jen jsem čekal, co si na mě vymyslí, kupodivu vrátili vše.

Takže zatím s nimi mám dobrou zkušenost, ale jestli nemáš rád adrenalin, tak vezmi jinde.

0 Citovat

adrenalin mam celkom rad, ale nie v spojitosti s pozicanim auta, specialne v taliansku :) Vychadza to tam ale za nejakych 140e s full cover, dalsia ponuka od firmy ktoru aspon trochu poznam, Autovia, je za cca 199e, a tiez neviem ci to je az tak uplne vyhra

0 Citovat

Nevím, jestli ty podpásovky reálně hrozí, ale asi bych v případě požadavku na vrácení s plnou nádrží raději čerpal na blízké čerpací stanici u půjčovny krátce před vrácením a účtenku si uschoval. U půjčoven s problematickou pověstí to chce i fotku palubní desky. Na druhou stranu má zkušenost s jinými levnými půjčovnami je taková, že stav nádrže byl vždy odsouhlasený a uvedený v dokumentu o vrácení. To snad jedině při povoleném vrácení auta mimo otvírací dobu by dohady o stavu paliva mohly hrozit.

Na pokuty, které nebudou schopni doložit, by měl zafungovat chargeback.

0 Citovat

Od Goldcaru jsem měl desítky vypůjčení. Skončil jsem po třetím vyhraném chargebacku. Prostě si nestáhly částku z kreditní karty za vymyšlené poškození, které jsem jim rozporoval (původně jsem si myslel, že to vzdali), ale počkali si na mne při další vypůjčení, kde podmínili zaplatit škodu proti předání auta. Nakonec jsem to vyřešil pojistkou. Auto mi půjčili s prohlášením, že když nechci zaplatit jejich full, tak budou pokračovat. Jak řekli, tak učinili (mám tam z minulého roku hlášenou a nestrženou škodu ve výši cca 180,- eur). Teď už si u Goldcaru a Rhodia nemůžu půjčit auto asi nikde :-). A to jsem byl cca 10 let platinový zákazník :-). Došla jim trpělivost na mé nízkonákladové půjčování :-). 

0 Citovat

nikde neviem najst u goldcaru vyluky aj pri plnej poistke priamo cez nich (autovia ma napr vo vylukach prirodne zivly/vandalizmus/poziar) a to som uz pozeral aj TaC, vsetky tie ich pdfka s krytim atd. Neviete niekto ako to maju? Resp. uz si nepamatam, ale maju tieto konkretne vynimky vsetky pozicovne? 

0